FK Crvena Zvezda

1. Ja baš ne vidim neki šuk tu, može svako svakom da napiše da je glup. To i nije neka mudrost.

2. Sukno Djoni mesec dana gahhahaha

3. Ma ovo sa karakternom osobinom.

4. A to. Neka bude da je i to šuk. Ja sam eto uvređen jako zbog svega.

5. rasni, sjebaše ti razgradljive kese
    defku vrednu ko mali ker

grobarski lobi, brus i njegovi...

6. Pa nekome na vukajliji ne odgovara da svet sazna istinu.

7. Ljudi, zajebavate me da ovo i dalje traje. U međuvremenu sam popio politru rakije i pojeo kilo janjetine, a vi i dalje pišate po endehaovcima. Ako ako...

8. Ima li neko podatak koliko smo steana ispisali danas?

9. Ja sam doso sada mrtav pijan...hvala rasnom sto sedi na braniku otadzbnine dok se mi zajebavamo

10. Na temi je izvrsena deratizacija. Nema vise glodara.

11. Pa nekome na vukajliji ne odgovara da svet sazna istinu.

rade za naftne kompanie
    GROBARI!!!!

12. ako si se napio pseto
    valja se, na đurđevdan
    PRED TITULU

13. bio kod kuma, kum ciganin djurdjevdan slavi, danas sa zanom pa dosao ranije zbog dece sutra opet kod njega em mi rodjendan em slava em titula ima se useremio ko dule hehehe kao svinja pa dule hehehe kapirate

14. što se ne uduliš i večeras još?

uduliti se, biti kao tuđman, neki kurac iz partizana, kapiraš
    hahahahahhahahahahhahahahahahhahah

15. OTIMAJ ROĐENDAN
    SREĆNA TITULA!!!!

16. Pobeda! A glodara nema na temi samo Zvezda crvena!

17. OTIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

18. 'ajde kad izdobijamo slobodu da organizujemo navijačku grupu, odemo na tekmu da slavimo titulu jer ofku dobijamo lagano iz tri penala uz dva isključenja njihovih igrača i okačimo zastavu jer smo muda i da pišamo po Đoniju, gazimudu, zapati i ostalima onako PIŠ PIŠ PIŠ

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.