FK Crvena Zvezda

1. Jesi jesi, ideš da spavaš i ustaješ ujutru sa mislima o Zvezdi. Nepopravljiv si ciganin!

2. https://www.youtube.com/watch?v=f4B_Lgko3BA
    Samo za Kurajbera. U glavi samo Zveeeeeeezdaaaa Crvenaaaaa!!!

3. Pa šta ću kad nisam pravi Delija pa da se budim sa mislima o pravoslavlju.

4. Al si zato pustio ovu gore stvar i cupkaš nogom pod stolom. Baš vozi, reci.

5. Ne, nisam puštao tu pesmu. Čitao sam neki članak "Bivši igrač Zvezde prešao u Islam". Naravno da nije istina, jer to nema šanse da se desi. Ako je igrao u Zvezdi, onda je Delija. Kako novinare nije sramota.

6. Odmori malo, pomisliće neko da si opsjednut. Teško je prihvatiti, ali pokušaj nekako da shvatiš da ima života i mimo Zvezde.

7. Nisam opsednut jer sam svestan da ne mogu da budem Delija. Evo danas je Sv. Sava Erdeljski. Ja sam morao da guglam da bi to video, a verujem da ti znaš napamet crkveni kalendar. Dobro, to što pišeš latinicom je malo hrvatski, pa možda ti nisi pravi Delija onda. Možda i ne znaš crkveni kalendar napamet. A nisi ni u crkvi. Jesi ti Srbin uopšte? Jesi Delija?

8. Zašto ova tema nema religijskih motiva? Kakve ste vi to Delije?

9. Delija, a jutjub. Nisi ti Delija.

10. Al zato ti stvarno jesi.

11. KAKVE STE VI TO DELIJE KAD VAM JE TEMA NA LATINICI

12. Nasu temu je osveštao Sinod srpske pravoslavne crkve.

13. Nasu temu je osveštao Sinod srpske pravoslavne crkve.

Napisano latinicom.

Al zato ti stvarno jesi.

Dobro, ja svakako nisam. Pišem latinicom. Ali kako to vi radite? Zašto pišete hrvatskim slovima? Zašto vam je ime teme na hrvatskom, a Delije ste? Zašto niste u crkvi? Svetac je danas?

14. Oces na bugarskom vama grobarima?

15. Može. Mi znamo Bugarski. Zagreb - Sofija opušteno.
    Kod vas mi je čudno. Toliki Srbi i pravoslavci, a pišete latinicom i niste u crkvi od ranog jutra. Čovek kada vas sluša pomislio bi da ste direktni potomci Lazara, a kada gleda do zaključka da među vama nema pravih Delija.

Otkud znaš na Bugarskom da pišeš i kakav si ti Delija kada to znaš?

16. Ај да отворимо тему за вас двојицу? Или да вам изнајмимо собу? Сморили сте више.

17. ТИ ДА СИ ПЯАВИ ГЯОЪАЯ САДА ЪИ ПОПЯАВЛАО СТАДИОН ШТО СМО ВАМ ЗАПАЛИЛИ.

18. http://static.mozzartsport.com/img/news/5/1/d/13858202502039.jpg
    On se recimo ne preziva na -ić. A bio je neki članak u novinama kako na veliku subotu nije bio u kući nego je davao intervju. Zašto nije bio sa porodicom? Kakav je to Delija?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.