Ali kako je kod vas kao velikih Srba i pravoslavaca igralo toliko Muslimana i Hrvata, toliko stranih nepravoslavnih trenera, a ne za vreme zajedničke države, nego posle toga ste doveli trenera Hrvata? Kakve ste vi Delije?
Majka mu je iz Cacka. A baba je igrala kolo sa Drazom. A znase da kod nas SRBALJA postujemo tradiciju i da vlada matrijarhat. Koga boli kurac ko mu je otac bio. Srodstvo se racuna po babi. A baba je igrala kolo sa Dražom.
Kako ste dozvolili da jedan Srebrenko Repčić ukalja čast pravoslavlja igrajući kod vas?
Ili ima nekog daljeg pretka koji je Srbin? Možda je Srebrenko sa Kosova jer priča se da tamo ima srebra, pa je otud dobio ime. Kakve ste vi Delije i kakva je to "srpska" Crvena Zvezda u kojoj je Srbinu zauzimao mesto jedan Srebrenko Repčić?
Ček malo, a kakav je sad ovo Delija? Ovo novinari lažu 100%. Ovaj ne postoji, a na slici je neki pravoslavac, Srbin. Ovaj navija za Partizan 100%. Fotošop.
http://i59.tinypic.com/2a9nqfp.jpg
Mogu da se kladim da imas lazni profil na fb gde su ti lajkovane czv stranice. Jer se pre jedno 5 dana pojavila prica o ovom coveku pojavila na zvezdinim stranicama. Hehehe. Djoni delija u srcu.
A nije mi jasno otkud da su sveti srpski pravoslavni dres nosile pogani poput Ladislava Demšara i Tulia Roklicera?
Ja mislim da je to neko prepravio istoriju da bi naškodio najvećem srpskom, pravoslavnom klubu. Možda je Tuđman, kada je ubio Dražu Mihajlovića koji je planirao da osnuje Crvenu Zvezdu (znajući za njegovu ljubav prema zvezdama crvene boje koje je skupljao od malih nogu) namerno tako napravio, da bi vas diskreditovao.
Елем
E da, sad se sjetih, nisam se hvalio nikad... Pišo sam na sred pašnjaka 2 puta.
EDIT: Nije baš na sred, al jeste po travi blizu aut linije.
Dream Team – FC Partizan 1945 – 2005
1-Fahrudin Omerovic
2-Fahrudin Jusufi
3-Sead Masic
4-Bajro Zupic
5-Jusuf Hatunic
6-Kujtim Salja
7-Admir Smajlic
8-Mustafa Hasanaginic
9-Refik Kozic
10-Fadilj Vokri
11-Dzevad Prekazi
REZERVE
Isa Sadriu, Idriz Hosic, Ismet Ugljanin, Ajazid Nuhi, Resad Kunovac, Sead Sarajlic, Ljuan Prekazi, Damir Cakar
TRENER
Abdulah Gegic
DOKTOR
Sead Malicevic
EKONOM
Camlic Hasani
PREDSENIK
Franjo Tudjman
Da, to za nas nije iznenađenje. Mi smo JSD.
Ali kako je kod vas kao velikih Srba i pravoslavaca igralo toliko Muslimana i Hrvata, toliko stranih nepravoslavnih trenera, a ne za vreme zajedničke države, nego posle toga ste doveli trenera Hrvata? Kakve ste vi Delije?
Kavi ste vi pravoslavci kada Mrđa nije bio kući na Uskrs?
Ni blizu kao ti.
Majka mu je iz Cacka. A baba je igrala kolo sa Drazom. A znase da kod nas SRBALJA postujemo tradiciju i da vlada matrijarhat. Koga boli kurac ko mu je otac bio. Srodstvo se racuna po babi. A baba je igrala kolo sa Dražom.
A Zufer Avdija? Je l' i njemu baba igrala sa Dražom? Kakve ste vi Delije kada je Zufer Avdija igrao u Zvezdi?
Pa i Zufer Avdija je nas bližnji. A lepo pise: Ljubi bliznjeg svog kao samoga sebe. Mk smo pre svega hriscani.
https://www.youtube.com/watch?v=f4B_Lgko3BA
Stišaj malo, grdiće te šef. Al priznajem, kida rstva, jasno mi je što se tolko ložiš.
A Kazimir Gajdoš? Kakve ste vi Delije kada je Kazimir Gajdoš igrao kod vas?
Nije mi jasno to? Kakvi ste vi Srbi?
Djoni de su ti mrtvacke glave u sredini reci? Da si pravi grobar stavljao bi ih.
Kako ste dozvolili da jedan Srebrenko Repčić ukalja čast pravoslavlja igrajući kod vas?
Ili ima nekog daljeg pretka koji je Srbin? Možda je Srebrenko sa Kosova jer priča se da tamo ima srebra, pa je otud dobio ime. Kakve ste vi Delije i kakva je to "srpska" Crvena Zvezda u kojoj je Srbinu zauzimao mesto jedan Srebrenko Repčić?
Ček malo, a kakav je sad ovo Delija? Ovo novinari lažu 100%. Ovaj ne postoji, a na slici je neki pravoslavac, Srbin. Ovaj navija za Partizan 100%. Fotošop.
http://i59.tinypic.com/2a9nqfp.jpg
Značkatraz
http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/placa-njegove-dugove-arkan-i-ceca-1380042451-371087.jpg
Mogu da se kladim da imas lazni profil na fb gde su ti lajkovane czv stranice. Jer se pre jedno 5 dana pojavila prica o ovom coveku pojavila na zvezdinim stranicama. Hehehe. Djoni delija u srcu.
A nije mi jasno otkud da su sveti srpski pravoslavni dres nosile pogani poput Ladislava Demšara i Tulia Roklicera?
Ja mislim da je to neko prepravio istoriju da bi naškodio najvećem srpskom, pravoslavnom klubu. Možda je Tuđman, kada je ubio Dražu Mihajlovića koji je planirao da osnuje Crvenu Zvezdu (znajući za njegovu ljubav prema zvezdama crvene boje koje je skupljao od malih nogu) namerno tako napravio, da bi vas diskreditovao.
Delijo.
Je l' tebe stvarno nije sramota da nekoga k'o piše latinicom nazivaš tako?
Е, једите говна више и један и други!