FK Crvena Zvezda

1. Данас протива хајдука, биће јебено :)

2. Ako igramo kao protiv Čačka biće lagano, ali ako igramo kao protiv Lučana biće jebeno.

3. Na kom programu je prenos? Jebe me wireless sto kradem, pa ne mogu da dzaram sajtova.
    EDIT: Smilovao se net, ima na RTS2.

4. Има пренос на РТС2.

5. Ima li neko link? Crko mi TV u stanu.

6. Bajko opet dribla lolo

7. A rek'o je da nece na 0 0.

8. KADUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!

9. ИДЕМО БРЕЕЕЕЕЕЕ !!!

10. ЦРВЕНО БЕЛЕЕЕЕЕЕЕ БОЈЕ ЈЕ КРВ У МОЈИМ ВЕНАМААААААААА

11. Na Javoru tu pesmu pevali celo drugo poluvreme, smorio sam se. Ubise ljudi.

AJMO STEVOJNETOOOOOOOOOOOOOOOO !

12. Sympathy Chan Jel si bio na BSKu možda?

13. Koncert se podrazumeva, nego jel ide neko sutra?

14. Теееешко... Јебена школа, а и тренинг... Не верујем...

15. Isti slucaj, usrali su termin skroz, mada je to mozda i dobro da se ljudi uzele navijanja posle pauze i pun sever za koncert.

16. Што се тиче игре Звезде у Кули...нисам задовољан. Прво полувреме очајно, а у другом је Звезда додала гас и дала тај један гол који је донео победу. Димитријевић опет најбољи, Евандро се трудио...полако улази у форму, а Каду игра у животној форми. Слаба тачка нам је лева страна. Петковић је врло лош, надам се да ће се уиграти, а Борхи та позиција не лежи. Надам се да ће се Пашеко ускоро опоравити да би Борха прешао на десну страну. Калуђеровић није тип играча за Звезду пошто је он јако спор, а нама треба неко као Бора Цветковић или Бинић. У суботу морам да идем на Звезда - Раднички, нисам био на Маракани још од Рена.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.