Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sympathy Chan Jel si bio na BSKu možda?
Bio sam na svim tekmama u Bgu od kad studiram, tj od prosle sezone. Sto?
Sta ima sutra?
Na letku sa BSKa pise da mi kao grupa treba da se naviknemo da pevamo dugo pesme. Nova pesma je ubitacna i dobro je pevana to poluvreme. Da bi usavrsili pesmu moramo dugo neprestano da pevamo da ljudima udje u glavu. Neki i dalje ne znaju pesmu Od rodjenja mog i pevaju proslo mesto pros'o a da ne pricam o tome kad krene Po zimi, kisi i neki krecu na 2. put ruke umesto na 3. Jeste tesko pevati istu pesmu celo poluvreme ali ako je otpevamo na visokom nivou govori koliko smo moca grupa
Sutra je http://crvenazvezdafk.com/bitka-za-bebe-na-marakani-4759-c1-content.htm
Meni je grlo otislo u kurac od pesme. Ako je neko toliko retardiran, da ne moze da nauci posle pevanja 15ak do 20 min, onda neka slusa na tjubu, a na letku ima tekst pesme, pa neka uci posle. Smor je pevati jedno isto tako dugo, kao prosle sezone, protiv Spartaka, celo drugo poluvreme samo: Hoce goool, pa Jos jedan gool, pa Evo ga goool...
A video sam to, ja necu ici, mora se uci. A ne verujem ni da cu na Radnicki ici, evo im tuki 500 kinti. Uzeo sam sezonsku da ne bih davao pare na ovakve stvari, nije da nemam, ali necu dajem na to, studentarija mora stedet.
U tome i jeste problem ortak... Mali Laza takode igra u odlicnoj formi, i ne verujem bas da ce ga Robi izbaciti zbog Borhe. Videcemo vec
Sta mislite o Marku Perovicu i njegovom mogucem dolasku? Nisam nigde procitao da je otpala mogucnost, pa da pitam.
Ja bih s jedne strane voleo da dodje. Domaci igrac, dobro je igrao, a sa druge strane, pravio bi guzvu. I on i Paceko dobri levo, desno i Laza i Borha.
A od ovih sto nam igraju, ne volim Reljica i Vesovica. Gledam Vesovica na zagrevanju, ne moze da dobaci loptu u kazneni prostor, a izvodi "skraceni korner".
Sympathy, juce je gostovao na radiu S, rekao je da sto se njega tice on je spreman, samo se Zvezda pita
Nek' dodje, jeb'o ga ja. Bar cemo biti jaci na menadzeru.
On bi mog'o komotno na levog beka pa da trci ko Toske.
Chan, potpuno se slazem, ali izgleda da smo mi retki koji to kapiraju. I to je jedna od onih slabih strana Mobilizacije.
I da, od Petka sam mnogo vise ocekivao, kad ono ni on ne zna da centrira. Ja ne znam nijednog igraca koji to ume u nasoj ligi. Tj, nasoj celoj naciju, kilavo centriraju i reprezentativci.
Kako vam se cini postava sa Cavom na zadnjem veznom? Meni deluje ubitacno. Kadu je u formi, Evandro je sve bolji, a Cava ima kontrolu lopte i ume da je prenese za razliku od Piksija.
Jos samo da sklone Borhu sa leve strane. Ili bar da mu ne daju loptu. Covek ubija igru.
Au brate... Ozbiljno razmisljam da nikad ne posetim ovu temu s' obzirom koliko sam gluposti procitao ovde..
Sto glupost? Sta je uradio u Kuli? U poslednjih nekoliko utamica nista nije uradio. Jedino sto ga je usralo u Lucanima. U Kuli nasi krenu u kontru, daju mu loptu, on drzi 2-3 minuta i izgubi. Stavite ga na desnu stranu, moze Darko na levu. Ili neka ide na spica, a Kaludjer na levu. Znaci, nikako Borha na levu stranu.
Ste culi da se Paseko vraca? Ali tek na prolece
Po meni je Borha očajan, samo nešto mulja i petlja i nikad ništa. Krenemo u kontru, lopta dodje do njega i sve uspori. Samo se guzi nesto. Lazović je bar mlad trudi se i trči a ovaj je k'o popišan svaku tekmu.
Moze Borhan da bude koristan sigurno. Samo mu treba naci pravu poziciju.
Vraca se Paseko uskoro, ali bi na prolece tek trebalo da zaigra.
Ja vise nemam predstavu gde on moze da igra u ovoj formaciji 4-3-3 koju Robi fura. Na desnoj bolje da bude Lazovic, na levoj nema pojma, u spicu ne znam koji ce kurac kad ne moze da gol sa pola metra. Jedino kad bi igrali 4-4-2 pa da on i Kaludjer stoje napred. Mozda bi nekad nesto dali. Ovako izbaciti jednog ofanzivnog veznog i tako bi bilo idealno. Mada ja mislim da bi mali Jankovic bolje igrao od Borhe na toj poziciji.
http://www.youtube.com/watch?v=AkiUh2qmyWk&feature=related FAK JEA !
Preludi BAJKO
http://i51.tinypic.com/15s2bz6.jpg
SVI NA MARAKANU