Ma bre sprdam se, bole me kurac za tu sliku, hteo sam da ga iscimam da vidim da li sme. Baš ću zbog toga da ga banujem I Šomi23 isto, bez ljutnje dedžgo. Ne mislim ozbilno da ne dođeš da se isereš.
Ма што бих се љутио, после секса се камшот подразумева, ако ти се не свиђа укус, испљуни лепо, не мораш да ми одгризеш бобана лоло...што би Жигара реко, мораш знати да даш шалу и да примиш шалу.
Juče ono dok sam pisao po vašoj temi pričam sa Psetom telefonom i smejemo se bre....još mu kažem nadam se da se brndga nij nadrkao što sam mu kao oštro odgovorio...a dobro nije 100%, BrndngA je stari amsterdmaksi presretač :)
Mislim i to zavisi od kontkesta jebiga....moraš da paziš baš sa tim. Ja se ne bih zbog onoga nadrkao, a opet možeš da postaviš neku fotografiju koja bi me baš uvredila stvarno.....ili nekog drugog opet.....zato je najbolje bez toga.
Gadura jedna od 50 godina mi nasla da sere po posteru. Slikala se ispred dzamije jebem joj sunce.
A dobro to ako nije član Vukajlije pa na forumu se nešto zajebavaš kao AVERIDŽ SRB, ali da praviš postere ili tako nešto što širi auditorijum vidi...to ne nikako.
Jok i nije ga banovao. Sprdao ga je da neće. Sad sam ga ja odbanovao.
Ma bre sprdam se, bole me kurac za tu sliku, hteo sam da ga iscimam da vidim da li sme. Baš ću zbog toga da ga banujem I Šomi23 isto, bez ljutnje dedžgo. Ne mislim ozbilno da ne dođeš da se isereš.
Je l' problem zloupotreba privatna fotke, ili farbanje crno-belog u crveno-belo?
http://vukajlija.com/reakcije/6143
Ako sam uopšte dobro skapirao da je rasni "obukao" Džonija u Zvezdin dres.
Rasni, dođeš mi gajbu pive što ti kožu s leđa spašavam već treći put.
Јесам се усрао. Ал реко морам опет окачити па да ме јебеш.
Ма што бих се љутио, после секса се камшот подразумева, ако ти се не свиђа укус, испљуни лепо, не мораш да ми одгризеш бобана лоло...што би Жигара реко, мораш знати да даш шалу и да примиш шалу.
Realno teme su bile smorne onda kad je udarena zabrana da se prelece sa teme na temu.
Stvarno rasni skočko te non-stop spašava samo da znaš :)
Juče ono dok sam pisao po vašoj temi pričam sa Psetom telefonom i smejemo se bre....još mu kažem nadam se da se brndga nij nadrkao što sam mu kao oštro odgovorio...a dobro nije 100%, BrndngA je stari amsterdmaksi presretač :)
Ђони питам те као модератора јел дозвољено да објавим слике једне жене што ми је на постеру оставила коментар ,,жалосно"?
Nemoj privatne fotografije. Može bez toga.
Gadura jedna od 50 godina mi nasla da sere po posteru. Slikala se ispred dzamije jebem joj sunce.
Mislim i to zavisi od kontkesta jebiga....moraš da paziš baš sa tim. Ja se ne bih zbog onoga nadrkao, a opet možeš da postaviš neku fotografiju koja bi me baš uvredila stvarno.....ili nekog drugog opet.....zato je najbolje bez toga.
A dobro to ako nije član Vukajlije pa na forumu se nešto zajebavaš kao AVERIDŽ SRB, ali da praviš postere ili tako nešto što širi auditorijum vidi...to ne nikako.
Ma ocu na cet droljetinu da okacim.
Pa dobro, svašta kroz čet prolazi.
zemina se pred džamijom klela
da cigansku titulu želela
i nije džamija medvede, ona česma na baš čaršiji lolo
Da nije Avdijina majka? Ili od Mirnesa?
Slikala se ispred Aja Sofije!!!
džoni bre, koi si to čovek
rasnog startuje riba (jes matorka, al držeća) na fejsu, on se pohvali ovde u peskiću
a ti odma navijačko prepucavanje
sad je rasni reprezentacija
jebi rasni tetku zeminu, tetku zeminu...