FK Crvena Zvezda

1. Џони почео опасно да трансферише, био је кул понекад са упадицама, умео је да ме насмеје, признајем. Трауме из детињства се враћају, бивају очигледне, помозимо му док није касно, за њега зима тек долази.

2. Srbi islamske veroispovesti: Sulejman Halilović, Srebrenko Repčić, Elvir Bolić, Miralem Zjajo...
    Hrvati: Milivoj Bračun, Zlatko Krmpotić, Goran Jurić...
    Mađar: Mihalj Keri
    EDIT: Meni omiljeni Slovenac - Marko Elzner

3. Трауме из детињства се враћају, бивају очигледне, помозимо му док није касно, за њега зима тек долази.

Izvini, zajebavam se. Brate sprdnja. Nisam bre ozbiljan.

Ako sam zsalužio da mi govno malo onako fotošopuje privatne slike i ono govno Džonovan da se onako naslađuje, evo vam tema, jebala vas teme. Jedan post ako vidim od vas nekoliko na Partizanovoj temi odmah ćete biti banovani.
    A ti Rasni svaka ti čast.

4. Ахахаха немој сад да тражиш алиби за бановање када вам будемо срали по теми за три недеље :) Што се мене тиче серендајте колико хоћете, нервира ме што морам да листам по десет страна да бих нашао нешто што ме занима.

5. Naljuti se zbog slike hahaha. Nadurio se pa sad po 63727228 put odlazi sa naše teme zauvek hahahaah. Hvala za pohvalu.

6. Ахахаха немој сад да тражиш алиби за бановање када вам будемо срали по теми за три недеље :)

Hoćeš. Možda stigneš jedan post da ostaviš.

7. Naljuti se zbog slike hahaha. Nadurio se pa sad po 63727228 put odlazi sa naše teme zauvek hahahaah. Hvala za pohvalu.

Ti i ja smo završili svaku komunikaciju, a na 0,1% si pred trajni ban.

8. Hoćeš. Možda stigneš jedan post da ostaviš.

Поштено. Толико ћете добити од мене, довољно ми је да вам утерам једном па да вас гледам како се мигољите лоло

9. Ćekaj Džoni, ti nam ne silaziš sa teme a mi na Partizanovoj nećemo moći da pišemo? Ili sam pogrešno pročitao?
    Ja neću da dolazim pošto sam neki dan krenuo da pišem normalno ti si krenuo nešto đonom, istripovao si se, jebaću vas na ovoj pošto ste više ovde svakako.

10. zvezda mi je sve!!!
    pozdrav

11. Grobari i delije se pisu malim pocetnim slovom nauci. (isto ko cetnici i partizani)

12. Čovječe, ovo je za tebe bio baš stresan dan.

13. hehehe koja je to budalet'na.

14. Meni ne smeta nek piše ko šta oće i na kojoj temi hoće, koga boli kurac. Ali ste pisali neke neistine jbg, bilo jače od mene, ne volim nepravdu :)
    Smeta mi generalno samo spem teme kad ne mogu da ispratim onošto treba, bilo spem tvoj ili rasnog nije bitno uopšte. Al nije mi ovo dedovina, koga boli kurac, kažem samo.

15. Ti si inače Džonovane pametan kao rasni ako misliš stvarno da sam se iznervirao :)

16. Džoni, banuj ih sve i zaključaj im temu. Kad je mogao Celt da se kurca možeš i ti.

17. SVE ĆU DA VAS BANUJEM CIGANŠTURE

18. Džonovane, bez ljutnje. Ne mislim da si govno i bilo šta slično. Morao sam da vidim stvarno da li će imati muda rasni da okači opet :)

19. Evo ja neću više. Prozajebavašmo se i dosta. Bar meni. Kurajber je ispo džentlmen što nije banovo Rasnog. Džone iskuliraj, zajebancija. Inače, mislim da ne bih nikad ni slovo napisao na ovim temama da se ti toliko ne primaš. Da si recimo odmah stavio onu fotku na avatar ispo bi najveća faca. A i ovako je ok, malo se izdivljali i vozdra. Al stvarno si pravi gan XD

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.