FK Crvena Zvezda

1. Ajde ovako...

Ja sam nekada navijao za Partizan, a sada me boli dupe i za jedne i za druge...a i za treće, ako ih ima. :-)
    "Zbog radi toga" me i nema na temama o tim klubovima.
    A ovde, koliko vidim, ima ljudi koji su na ovoj temi samo da bi tu nekoga nervirali. Mislim da nije OK, stvarno.
    Neka ovo bude nekakva opomena...drugarska, naravno! :-)

2. E da vam nije Kurta provocirao bih i dalje, al' neću, Kurt je car.

3. Не провоцирај децхко, модератор ти река. Не провоцирам ни ја на вашој. У НЕДЕЉУ ИНВАЗИЈААААААААААААААА

4. Mi ćemo uvek da pričamo da Grobari nameštaju i da ih guraju (kao što nameštaju i guraju ih), oni će uvek da pričaju kako mi nameštamo i pomažu nam (kao što nameštamo i pomažu nam), tako da ne vidim svrhu ovakvog upadanja na teme jedni drugima i "sneo sam jaje" postova. Ako tako bezveze gledamo na stvari, te dve teme u svakom jebenom trenutku mogu da dožive rasulo i propast. A to nam valjda nije u interesu, pička mu materina :)

Za Zvezdu u svakom slučaju bruka, srećom bezbolna, ali Bože moj, ne bi nam bio ni prvi ni poslednji put (a ni Grobarima) da ispadnemo u Kupu od nekog nižerazrednog tima.

5. ТИМОК ЛЕ О ЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    Предраге 25/27 идемо у Ужицеееееее

6. S obzirom na bruku iz Lucana u nedelju ce nadam se biti opsada Uzica od strane nas Beogradjana shodno tome, dolazimo u velikom broju uz nadam se pozamasnu podrsku Visegradjana koja nikad nije izostala.

7. Немој да вас дође много :) морамо и ми ући :) и нас доста долази

8. Da vidite kad bane na stadion grupa od 5 Kosjeraca!!!1

9. Pa s obzirom da su nam soma karata poslali bice tesno. Napokon proradio inat zbog ocajne igre. Uzicani su brojni a i sumadijske grupe najavljuju dolazak tako da slobodno moze da se krene planiranje koja ce nam tribina biti ''druga''.

10. Bice pola istoka nase. Boli me kurac, sutra nabavljam kartu za sever.

11. Upravo o tome pricam. Kad u Jagodini moze 4 soma ovde bi trebalo bar 2. Nebitno na koliko tribina.

12. Неће доћи београђани у фулу :)
    Нас доста планира доћи као група, рекли су нам Ужичани оставити нешто карата за нас. Ужичани узимају себи 700 комада :)

13. Caletov prijatelj iz upravnog odbora FKCZ rece caletu da je jutros stigo kontigent za beograd i na ima nepuna hiljada a verujem da ce brzo otici.

14. Ваљда ће бити мјеста и за нас, ако не. Упаднемо ко и сваки пут онако муфте :)

15. Ma na gurku i cepaj. Kolko udje udje a i tribina je ko stvorena za mnogo vise od 1000 ljudi.

http://www.fksloboda.org/images/galerija/145/IMG_4130.jpg

16. Стоји се, може много више

17. Dec vot ajm toking abaut.

18. Долазиш ли ти ?

19. Of kors. I to sa caletom koji jedino nije bio na gostovanju u Uzicu od cele bivse Jugoslavije. Red je da ga ispostujem da ide sa mnom

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.