Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Добар, добар. :)
Него кад је сутра жреб? И зна ли неко шта се који курац дешава са Адијем?
Ево ја частим још два гола из офсајда!
Murinjo brate realno ti kažem da se ne opuštaš previše , ja jesam navijač Partizana ali sam večeras na primer navijao za Zvezdu , jer ni nama ni Srpskom fudbalu ne može biti bolje ako ne prođete u LE. Ali Još ste vi sitna riba za Liverpul decxko , mi smo savladali Ril sa 8 komada pa smo ispali od Apoela , ali iskustvo i napredak su pokazali da smo sad 3 puta jači od tog istog Apoela. Sviđa mi se Kaluđer decxko i zadržite ga molim vas.
Људи не ложите се, Ливерпул није изборио ЛЕ ове сезоне... А да јесте отрсио би нас ко Цига слину, реално.
Мурињо, децхко, немој да те гепекујемо!
ovo je jako
Ima 38 nosilaca i naravno 38 trinaestih prasića
Partizan je jedan, a ostalo su:
(uz neke izmene, jer ne znam da li su ovo sve povlašćeni, ovo su ipak ekipe koje počinju tek sa sledećim kolom)
http://i52.tinypic.com/5v9lp1.jpg
Eto cigani, od srca vam čestitam . Ja sam jedan od retkih grobara koji bi stvarno svake godine voleo da gleda jaku Zvezdu kako se bori kroz kvalifikacije za ulazak u LIGU EVROPE...
жреб у 13х сутра, Ади тренира сам ваљда, није тренирао скоро 3 месеца, мора да се врати у форму, играће и он вероватно.
Jedva čekam da počne sledeća sezona... jaoooo
Добро је, биће то солидна одбрана онда. Хвала на информацијама.
Jebote al se izmokrila tema od grobarskih suza, strašno.
Jel poludirigovan žreb ? Da ne naletite na nas cigani, pa posle odma da se razočarate u sezonu... ;-))
Пеки, реагуј.
Опусти се Пензионер, не можемо на вас налетети у овој фази такмичења. Не мораш се штрецати. :)
Овалићемо вас!
SJAJANO!
Alo ti mene vređaš i nazivaš kurcem, spemuješ temu veličajući partizan. Pročitaj prvi post.
Ja niti spemujem niti vređam.
Tako je Zeki , kao što vidiš isplakasmo se , jebo te došli da vam čestitamo a vi tu nešto serete , napalili se na 7 golova protiv nekih Letonaca a ? Decxko mi se trenutno borimo za istu ligu s' tim što mi verovatno prolazimo jer smo u povlašćenoj fazi..Znaš tu smo ti mi , Anderleht , Roma , Šalke , PSŽ i ostala ekipica..
E desi Buksno brate moj!
Lepa Breno, pomagaj !