FK Crvena Zvezda

1. daće bog da nam padne liverpul, oni su sad slabi... i jovanović im otišo...

Добар, добар. :)

Него кад је сутра жреб? И зна ли неко шта се који курац дешава са Адијем?

2. Ево ја частим још два гола из офсајда!

3. Murinjo brate realno ti kažem da se ne opuštaš previše , ja jesam navijač Partizana ali sam večeras na primer navijao za Zvezdu , jer ni nama ni Srpskom fudbalu ne može biti bolje ako ne prođete u LE. Ali Još ste vi sitna riba za Liverpul decxko , mi smo savladali Ril sa 8 komada pa smo ispali od Apoela , ali iskustvo i napredak su pokazali da smo sad 3 puta jači od tog istog Apoela. Sviđa mi se Kaluđer decxko i zadržite ga molim vas.

4. Људи не ложите се, Ливерпул није изборио ЛЕ ове сезоне... А да јесте отрсио би нас ко Цига слину, реално.

5. Murinjo brate realno ti kažem da se ne opuštaš previše

Мурињо, децхко, немој да те гепекујемо!

6. daće bog da nam padne liverpul, oni su sad slabi... i jovanović im otišo...

ovo je jako

Ima 38 nosilaca i naravno 38 trinaestih prasića

Partizan je jedan, a ostalo su:

(uz neke izmene, jer ne znam da li su ovo sve povlašćeni, ovo su ipak ekipe koje počinju tek sa sledećim kolom)

http://i52.tinypic.com/5v9lp1.jpg

7. Eto cigani, od srca vam čestitam . Ja sam jedan od retkih grobara koji bi stvarno svake godine voleo da gleda jaku Zvezdu kako se bori kroz kvalifikacije za ulazak u LIGU EVROPE...

8. Него кад је сутра жреб? И зна ли неко шта се који курац дешава са Адијем?

жреб у 13х сутра, Ади тренира сам ваљда, није тренирао скоро 3 месеца, мора да се врати у форму, играће и он вероватно.

9. Jedva čekam da počne sledeća sezona... jaoooo

10. жреб у 13х сутра, Ади тренира сам ваљда, није тренирао скоро 3 месеца, мора да се врати у форму, играће и он вероватно.

Добро је, биће то солидна одбрана онда. Хвала на информацијама.

11. Jebote al se izmokrila tema od grobarskih suza, strašno.

12. Jel poludirigovan žreb ? Da ne naletite na nas cigani, pa posle odma da se razočarate u sezonu... ;-))

13. Пеки, реагуј.

14. Опусти се Пензионер, не можемо на вас налетети у овој фази такмичења. Не мораш се штрецати. :)

15. Da ne naletite na nas cigani, pa posle odma da se razočarate u sezonu...

Овалићемо вас!

16. Alo ti mene vređaš i nazivaš kurcem, spemuješ temu veličajući partizan. Pročitaj prvi post.
    Ja niti spemujem niti vređam.

17. Tako je Zeki , kao što vidiš isplakasmo se , jebo te došli da vam čestitamo a vi tu nešto serete , napalili se na 7 golova protiv nekih Letonaca a ? Decxko mi se trenutno borimo za istu ligu s' tim što mi verovatno prolazimo jer smo u povlašćenoj fazi..Znaš tu smo ti mi , Anderleht , Roma , Šalke , PSŽ i ostala ekipica..

18. E desi Buksno brate moj!

19. Lepa Breno, pomagaj !

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.