FK Crvena Zvezda

1. Buksno častiš pivo ovih dana kod mene na placu...Da se ne izmalerišete!:*)

2. Дајте нешта јако да се играмо :)
    Искрено нисмо имали игру, ал' ови се усрали маракане.

3. Mlata, nemoj da si drukara, kad se sprdaš i dolaziš na ovu temu da bi se svi zajebavali malo, nemoj da zoveš Pekija odma da te brani. :-)
    Nije fora...

4. Ajde bežite na svoju temu "Liga šampiona" ... A da ispali ste
    Pustite ih ljudi, nemaju teme.. Dodjite kod nas cigana

5. Devetare decxko sviđa mi se tvoja slika Robi u krupnom planu a iza njega ostala srpska ekipica..
    :)

6. Alo ti mene vređaš i nazivaš kurcem, spemuješ temu veličajući partizan.

Па по овом што видим, и јеси курац од човека. Људи честитају искрено, а ту помињеш Гробаре и Партизан и како цмиздримо сад. Ајде мајке ти нађи пост у ком их величам. Ниједног тренутка нисам поменуо Партизан, чак-шта ти си први поменуо то.

7. БЕЛА је боја града из времена прошлих, давних. А ЦВЕНА боја крви његових чувара славних.

8. Искрено нисмо имали игру, ал' ови се усрали маракане.

Јесмо су се укењали, али у односу на прву утакмицу ми само покидали, поштено.

9. ŠTA ĆEŠ SAD DA PIŠEŠ GORČINE? GORČINEEE! GORČINEEeE!

Dvajte, STOČAR OBJAŠNJAVA!

10. Ja sam se zajebao MLata, ti nisi prozivao. sori :-)

11. Devetare decxko sviđa mi se tvoja slika Robi u krupnom planu a iza njega ostala srpska ekipica..
    :)

ХВАЛА ДЕЦХКО
    На северу на једну столицу била двојица :)
    Курац мој 40000 људи

12. Da l' je palo neko podmićivanje da mali Janković zaigra? Mislim se.

13. Dođite i vi suneshine do " lige šampiona," eto prilike da bar nekako učestvujete u njoj!:-)
    Ma brate nije zanimljivo ako se bar malo ne peckamo, U GRANICAMA CIVILIZOVANOG. Ja bih iskreno bio srećan da doživim DERBI u kojem bi zajedno dolazili do stadiona, potom se VERBALNO prepirali celu utakmmicu, pa posle u kafanče na TREĆE POLUVREME!!!Ko izgubi PLAĆA! Doduše, mlad sam penzos, možda to i doživim...

14. Vređanje se nastavlja!? Brate neko je kurac, a neko pička koja zove moda kad Zvezda pobedi... Brate zovi i Toleta, možda ima nalog na Vuki lololo!

15. ŠTA ĆEŠ SAD DA PIŠEŠ GORČINE? GORČINEEE! GORČINEEeE!

Realno, pun mi ga je kurac...

16. Buksno častiš pivo ovih dana kod mene na placu...Da se ne izmalerišete!:*)

У недељу, сутра идем на фестивал неки, може? Или да померамо тамо за следећу недељу? :)

17. a pored bele i CVENE boje imaš i Orla grba Nemanjića
    http://tajcicvetoni.files.wordpress.com/2007/12/partizan.jpg?w=420
    Kao ovaj naš samo što je naš malo prerađeniji ,
    fantastična vam je koreografija..

18. Dvajte, STOČAR OBJAŠNJAVA!

Сточар је наш човек у Бразилу, он и Рамбо. Проверено.

Da l' je palo neko podmićivanje da mali Janković zaigra? Mislim se.

Брате 6:0, играч више... оно.

едит: ГОРЧИНЕ ЦРКНИ ОД МУКЕ!

19. Cule nije palo podmićivanje, već su morali da ga ubace zbog one fore da ne šalju katete u mađarsku za repku, ako me razumeš.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.