Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Buksno častiš pivo ovih dana kod mene na placu...Da se ne izmalerišete!:*)
Дајте нешта јако да се играмо :)
Искрено нисмо имали игру, ал' ови се усрали маракане.
http://www.youtube.com/watch?v=Gcf1-ejsKC4&feature=related
Mlata, nemoj da si drukara, kad se sprdaš i dolaziš na ovu temu da bi se svi zajebavali malo, nemoj da zoveš Pekija odma da te brani. :-)
Nije fora...
Ajde bežite na svoju temu "Liga šampiona" ... A da ispali ste
Pustite ih ljudi, nemaju teme.. Dodjite kod nas cigana
Devetare decxko sviđa mi se tvoja slika Robi u krupnom planu a iza njega ostala srpska ekipica..
:)
Па по овом што видим, и јеси курац од човека. Људи честитају искрено, а ту помињеш Гробаре и Партизан и како цмиздримо сад. Ајде мајке ти нађи пост у ком их величам. Ниједног тренутка нисам поменуо Партизан, чак-шта ти си први поменуо то.
БЕЛА је боја града из времена прошлих, давних. А ЦВЕНА боја крви његових чувара славних.
Јесмо су се укењали, али у односу на прву утакмицу ми само покидали, поштено.
ŠTA ĆEŠ SAD DA PIŠEŠ GORČINE? GORČINEEE! GORČINEEeE!
Dvajte, STOČAR OBJAŠNJAVA!
Ja sam se zajebao MLata, ti nisi prozivao. sori :-)
:)
ХВАЛА ДЕЦХКО
На северу на једну столицу била двојица :)
Курац мој 40000 људи
Da l' je palo neko podmićivanje da mali Janković zaigra? Mislim se.
Dođite i vi suneshine do " lige šampiona," eto prilike da bar nekako učestvujete u njoj!:-)
Ma brate nije zanimljivo ako se bar malo ne peckamo, U GRANICAMA CIVILIZOVANOG. Ja bih iskreno bio srećan da doživim DERBI u kojem bi zajedno dolazili do stadiona, potom se VERBALNO prepirali celu utakmmicu, pa posle u kafanče na TREĆE POLUVREME!!!Ko izgubi PLAĆA! Doduše, mlad sam penzos, možda to i doživim...
Vređanje se nastavlja!? Brate neko je kurac, a neko pička koja zove moda kad Zvezda pobedi... Brate zovi i Toleta, možda ima nalog na Vuki lololo!
Realno, pun mi ga je kurac...
У недељу, сутра идем на фестивал неки, може? Или да померамо тамо за следећу недељу? :)
a pored bele i CVENE boje imaš i Orla grba Nemanjića
http://tajcicvetoni.files.wordpress.com/2007/12/partizan.jpg?w=420
Kao ovaj naš samo što je naš malo prerađeniji ,
fantastična vam je koreografija..
Сточар је наш човек у Бразилу, он и Рамбо. Проверено.
Брате 6:0, играч више... оно.
едит: ГОРЧИНЕ ЦРКНИ ОД МУКЕ!
Cule nije palo podmićivanje, već su morali da ga ubace zbog one fore da ne šalju katete u mađarsku za repku, ako me razumeš.