FK Crvena Zvezda

1. Sad se vratih iz Uzica. Sta reci, koju posluku porati? Igraju ko najgori mongoloidi, jedino nas Bajko spasava, a Boga pitaj do kad ce tako. Kovacevic ubedljivo najgori, Mikic odigro katastrofa, Borha kao i uvek davi igru, ali ga je bar usro gol. O napadacima necu da trosim reci. Bez Kadua i Darka nista. I ovaj Robert jede govna, non stop forsira igru sa jednim zadnjim veznim i jednim napadacem i ako to ne daje nikakve rezultate. Ja da se pitam, Stavio bih Micka i Cavu na zadnje vezne, Kadua na ofanzivnog posto je Evandro ispao iz forme, Darka desno, Vesovica levo i Borhu u spica jer covek nije za organizaciju igre nikako. Samo neka stoji u napadu i mozda ga neka lopta pogodi. Ako ne tako, onda ubaciti dva napadaca jer tako onom pajvanu Kaludjeru odgovara. A i Mezengi. E za levog beka cemo morati da se strpimo do zime.
    Sa navijanjem pokidali, rasturili, razjebali.

2. Ма нисмо ни са навијањем, док није на полувремну дошо онај лик и почео да диже масу. Један вођа каже да ћутимо један да пјевамо :)

3. А кад дођоше балони и папири. :)))))))))))

4. Koliko dobro navijanje, toliko losa igra.

5. Упозно сам и на кратко @YeahBatch :))))))))

6. Jebiga, kasnio voz, mogli smo se naci kod Krejzija. :(

7. Било код крејзија сат два, покупио наљепнице и та срања и онда кортео до стадиона

8. Jel dolazite vas dvojca sledece nedelje? Planiram da navratim.

9. Gde? U Bg? Okle mi pare?

10. Cepi kladzu na Ligu sampiona i kao nagradu imas put na Maru.

11. Da li ste vi skontali da je Kasalica u proslom kolu protiv Borca iz Cacka dobio crveni karton, a u sledecem kolu, danas, protiv Zvezde igrao i postigao gol?

12. Pa da u prestonicu...A puno ti je za Zvezdu da das pare a...e moj zvezdas. :)

13. Dzanki, koliko puta ti je receno da ne dolazis ovde?! Sto smaras?!

14. Брате, једва и да сте заслужили онај један бод, камоли 3...буди реалан јебено бар једном у јебеном животу

15. Momak, taj bod smo i te kako zasluzili. Lopta je non stop isla u njihovih 16 metara samo sto mi nemamo napadaca da to realizuje. Kada ti igrac, koji je u proslom kolu dobio crveni, da gol svakako neces cutati, jer on nije smeo da izadje na teren. I molim te da mi ne pricas o bodovima uzetim bez zasluge.

16. Pa da u prestonicu...A puno ti je za Zvezdu da das pare a...e moj zvezdas. :)

Ma mogu pare da se nadju, ali imam nekih ispita, treba da izvlacim uslov, a i bolje da ne gledam vise bruku. Ako bih dosao, dosao bih zbog navijanja.

Cepi kladzu na Ligu sampiona i kao nagradu imas put na Maru.

Ma kurac, ne znam kad sam poslednji put dobio. Baksuz sam, jebiga.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.