Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
http://i1224.photobucket.com/albums/ee362/nosurrender1989/cinjenice.jpg
:)
E moj jebac nisi valjda mislio da mi beogradjani dolazimo zbog fudbala?
Bas krenuo da mu napisem, da nam navijaci dolaze zbog igre 'de bi nam bio kraj...
Znam da ne dolazite zbog toga, dolazio bih i ja na svaku da tamo studiram, a ne u Cacku.
U redu je ako ne dolazis jer nemas vremena, al' sto kazes malopre zbog bruke...da svi tako razmisljamo..:))
Ко долази на север ради фудбала још ? :)
Brate, volim ja da odem na tekmu, ali ne volim da se vratim skenjan kao juce zbog majmuna na terenu.
Pazi ovo, majku im jebem. Dosle one na sever da bi se slikale za fejs jebem ih retardirane. Juce neke klinke dosle na sever i sele ispred one terase de su vodje, mamu im jebem, nemaju ni 15 godina. Kako bih ih poubijao, ali prvo jebo. Tim redosledom da ne ispadnem neki nekrofil. :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/390646_267997296576455_100000985592739_772076_1898790402_n.jpg
Odakle ti slika?
Na fejsu sad video.
Au. Da nije tuzno bilo bi smesno. Sve to treba motkom u guzicu.
Нек се сликају људи, да се види да си био на трибини :))))))))
Мени каже један лик што лажеш да си био на утакмици, немаш ни једне слике :)
Da Devetaru, sto lazes kad nemas dokaz? :)
Видио ме @YeahBatch
Дувај га :)))))) ИМАМ ДОКАЗЕ И ТО МАТЕРИЈАЛНЕ :)
Verujem ja, verujem nego bi lepse bilo neka fotka da to uprilici i jos sa vodjom ako je raspolozen.
Требо сам ухватити оног на мердевинама да се сликамо, баш је кул дечко :)
Po njemu, reko bi da ima fetis na merdevine.
Ал' је луд тотално :) онај доле у Г7 дуксу церека се читаво време :)
Ови играчи су срамота за Звездино име, ваљају једино Ади, Лазовић, Каду и донекле Евандро, клинци имају оправдање јер су неискусни, али Бајковић, Петковић, Калуђеровић, Ковачевић, Микић, Игњатијевић и остали су труба и брука за овакав клуб.... Па мајку му, толико голмане смо створили да бисмо спали на неког тамо Бајковића, центрафоре, дефанзивце и везисте да не набрајам....
Ово је сад спрдња од клуба, да су Лукић и Аџић макар велика имена клуба, али нису ни то....
А права Звезда је нестала кад је отишао прво Џаја (између осталог отераше га мамлази и багра од ''вођа навијача'', ваљда их није хтео плаћати ко што ради садашња управа) па онда и Пикси....
Po meni je tu najvece govno ispao Piksi. Ode covek iz cista mira bez trega i glasa, ne pomislja da se oglasi na tu temu, a posle njega klub potonu na samo dno.