FK Crvena Zvezda

1. Nisam gledao taj klip. Ali osetjaj je ljut baš.

2. Inače za ove igra štopera Žarko Marković smene je išao 4 dine u srednju. Dečko je Bog fudbala.

3. Ovo za Gogića me baš skenjalo zajedno smo trenirali na Ubu.

4. Alo Marakana, vidi to tamo neke poklone ako niste osiromasili (heheh, sunuo sam vam 20 miliona evra za 3 godine, namig) vidi to tamo za decu (imam neku siptarcad sa Kosova, malo da zamazem posle da ga predam albancima, hehe).

Gadni ste ko picka Eve Ras.

5. Čoveče o čemu pričaš ti?

6. Vrati se par postova gore i pogledaj klip

7. Al kako on to naredjuje, alo Vucic ovde, vidi to tamo nemoj da opominjem inace nemam veze sa Zvezdom ja to onako.

Koja ste gomna majku vam jebem.

8. Zašto nam psuješ majke?
    Ni mi ne psujemo majmunicu.

9. Da l misliš da ću da pustim klip sa Vučićem? Al ozb te pitam?

10. A da, vi ste moralne gromade. Nista SNS , nista vucic, samo zvezda samo coki

11. Gaz ajd ono cimaj Rasnog.
    Samo kad vas ni jedna vlast nije gurala to me raduje. Imate pamćenje ko kokoška.

12. A da, to je taj ultimativni argument.

Al mi ovde ne pricamo o 12 milki koje vam je dao da bi igrali tekmu sa kazahstancima, pricamo o jebenom poklanjanju dresova stranim zvanicnicima, vodjenjem dece na cmarakanu i slicno.

Pljujete vi Vujosevica , a covek sve objasnio u onom "jedan narod, jedan klub, jedan vodja"

13. Pa ono jes, gurali su nas izuzetno, pogotovo prethodni rezim.

Goran Vesic za RSB:

Управа која је водила клуб обезбедила је невероватне приходе од спонзора када је кошарка у питању. У периоду од 2004 – 2008. године само од спонзора обезбедили смо 15.861.940 евра, а првих годину и по дана још око 4 милиона што износи скоро 20 милиона евра. Шта је требало још као управа да урадимо? Тренери су били Змаго Сагадин, Драган Шакота, Александар Трифуновић и Стеван Караџић. Довођени су Игор Ракочевић, Скуни Пен, Обина Екезие, Милан Гуровић, Омар Кук, Лоренс Робертс, Перо Антић, Петар Поповић – све сами играчи европског квалитета који су направили сјајне каријере. Да ли је управа требало да даје кошеве?

Pomirite se jednom, svacija ste kucka, nekad malo cistija nekad prljava i triperozna. Ovaj degenerik sad vas kupa i kupuje parfeme, ali kurva ostaje kurva.

14. Jbt oni nas zajebavaju za SNS da bi se zaboravilo da su oni DS i SNSD.
    Pa klub sa kojim se fuzionisao KK Partizan je 100% u vlasništvu Dodika.
    Onda pola uprave su bili DS puleni dok su ovi bili na vlasti. A onda oni nas zajebavaju za tortu i za sliku Vučića u šalu CZV.

15. Brate ti si ograničen.
    Čović je mafijaš. Vujošević je umno poremećen. Vučić gura pare u Zvezdu. Šta te buni ovde?

16. Znam zapravo šta je. Što ti nikad nećeš reći ovo za vujoševića kao ja za ove 2 glave

17. Ne buni mene nista. Sve je jasno.

A zasto Dule kmeci? Zato sto je Covic mafijas a Vucic gura pare u Zvezdu?

18. ЈА САМ ВИДЕО ЧОВИЋА УЖИВО

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.