БИЛО ЈЕ ТО ИСПРЕД ПИОНИРА НА ПОЧЕТКУ ВАЖНЕ УТАКМИЦЕ СА ОРТАЦИМА, ЈА РЕКО ЋОКИ, ЋОКИ! ОН СЕ ОКРЕНЕ ЈА РЕКО ПРЕДСЕДНИЧЕ, ПРЕДСЕДНИЧЕ МОЖЕТЕ ДА НАС УВЕДЕТЕ МОЛИМ ВАС ОВАЈ КАЕ ЖУРИМ ИЛ ТАКО НЕШТО. УГЛАВНОМ, ОБРАТИО ПАЖЊУ, ЧОКИ ГОДФАТХЕР, ЛЕГЕДНА, ЉУДИНА.
ПОСЛЕ СЕ СПРДАЛИ:ПРЕДСЕДНИЧЕПРЕДСЕДНИЧЕ ЛОЛ
FK Radnički Koceljeva 1995-2000
FK Jedinstvo Ub 2000-2002
FK Zvezdara 2002-2002
FK Hajduk Lion 2002-2005
FK Radnički Obrenovac 2005-2007
FK Radnički Sombor 2007-2009
FK Budućnost Valjevo 2009-2010
FK Mladost Svileuva 2010-2012
FK Stojnik 2013-2013
3 osvojena kupa zapadne Srbije
1 osvojena druga liga Jugoslavije istok
1 osvojena druga liga Srbije
1 osvojena zona Drina
1 osvojena međuopštinska liga Pocerina
10 nastupa u prvoj ligi SCG/Meridijan Super Ligi Srbije
JEDNA STATIVA PODNO SEVERA MARAKNE U PORAZU 5:0
14 Saigrača koji su nastupali za reprezentaciju Srbije
A zasto Dule kmeci? Zato sto je Covic mafijas a Vucic gura pare u Zvezdu?
zato sto je ispao iz kombinacija pa bi natrag svoj deo kolaca
Dulo je lopina on radi to. Radi bez plate? Iz ljubavi, da. Bezbradica mu sam daje mesecnu platu da ga drzi tu i proba da mu usadi bilo sta od kosarkaskih osobina kako bi bio kosarkas da lakse jebe kurve. Zapamti lepi koliko god psd i dulo bili ljudi iz kosarke obicne su lopine inace ne bi ni opstali ovoliko tu gde jesu
ja sam hrvat, tako da me savrseno zabole za srbe i crnogorce
a to sto se tice kombinacija, aleluja da uzimaju pare, al ne vidim kakve to veze ima sa onim o cemu on prica i sa onim preko cega vi prelazite samo zato sto je to klub za koji vi navijate (cak i nije taj klub al ste mnogo napaceni pa vam je bitno da ima u imenu crvena zvezda lol )
Nego, oce li plati vucko revans u kazahstanu? greota da propadne 10 milki.. pitam zbog kladze
Brt retard je svako ko se raspravlja oko zvezde partizana.
Oba kluba su govna, oba kluba su imala svojih perioda kada ih je vlast gurala, u oba kluba upravlja mafija.
НА 5 МЕТАРА
Dule kmeči po pravilu jbg. Oduvek. I kad ste ubijali kako ste igrali i bili jači 200 puta sve je smetalo
БИЛО ЈЕ ТО ИСПРЕД ПИОНИРА НА ПОЧЕТКУ ВАЖНЕ УТАКМИЦЕ СА ОРТАЦИМА, ЈА РЕКО ЋОКИ, ЋОКИ! ОН СЕ ОКРЕНЕ ЈА РЕКО ПРЕДСЕДНИЧЕ, ПРЕДСЕДНИЧЕ МОЖЕТЕ ДА НАС УВЕДЕТЕ МОЛИМ ВАС ОВАЈ КАЕ ЖУРИМ ИЛ ТАКО НЕШТО. УГЛАВНОМ, ОБРАТИО ПАЖЊУ, ЧОКИ ГОДФАТХЕР, ЛЕГЕДНА, ЉУДИНА.
ПОСЛЕ СЕ СПРДАЛИ:ПРЕДСЕДНИЧЕПРЕДСЕДНИЧЕ ЛОЛ
http://s30.postimg.org/jml14q1dd/vucic.jpg
Bahatost i osionost degenerika psihopate nema granica. Narod umire gladan on placa kurve drzavnim parama.
ви изгледа нисте стајали од синоћ.
ријалити чек: каират из казахстана победио на маракани 2:0. није да друкам ал лебе мекани како
АЈ НЕ СМРДИ ВИШЕ ФЕГЕТУ ШТА СМАРАШ ТОЛИКО
ИМАМ ЈА ДЕФИНИЦИЈУ ЛЕБЕ МЕКАНИ
ПОДРШКА ВУЦИЦУ
НА ВУЧИЋА МИСЛИМ НЕМОЈ ДА БЕСНИШ ЛАКИ
Deky - lopta se
FK Radnički Koceljeva 1995-2000
FK Jedinstvo Ub 2000-2002
FK Zvezdara 2002-2002
FK Hajduk Lion 2002-2005
FK Radnički Obrenovac 2005-2007
FK Radnički Sombor 2007-2009
FK Budućnost Valjevo 2009-2010
FK Mladost Svileuva 2010-2012
FK Stojnik 2013-2013
3 osvojena kupa zapadne Srbije
1 osvojena druga liga Jugoslavije istok
1 osvojena druga liga Srbije
1 osvojena zona Drina
1 osvojena međuopštinska liga Pocerina
10 nastupa u prvoj ligi SCG/Meridijan Super Ligi Srbije
JEDNA STATIVA PODNO SEVERA MARAKNE U PORAZU 5:0
14 Saigrača koji su nastupali za reprezentaciju Srbije
Pljujete vi Vujosevica , a covek sve objasnio u onom "jedan narod, jedan klub, jedan vodja"
looooooool, grobarima crnogorac otvara oči o srbima
šta kaže kakva je situacija kod mila? demokracija, a?
Debeli dukljanin
zato sto je ispao iz kombinacija pa bi natrag svoj deo kolaca
Dulo je lopina on radi to. Radi bez plate? Iz ljubavi, da. Bezbradica mu sam daje mesecnu platu da ga drzi tu i proba da mu usadi bilo sta od kosarkaskih osobina kako bi bio kosarkas da lakse jebe kurve. Zapamti lepi koliko god psd i dulo bili ljudi iz kosarke obicne su lopine inace ne bi ni opstali ovoliko tu gde jesu
ja sam hrvat, tako da me savrseno zabole za srbe i crnogorce
a to sto se tice kombinacija, aleluja da uzimaju pare, al ne vidim kakve to veze ima sa onim o cemu on prica i sa onim preko cega vi prelazite samo zato sto je to klub za koji vi navijate (cak i nije taj klub al ste mnogo napaceni pa vam je bitno da ima u imenu crvena zvezda lol )
Nego, oce li plati vucko revans u kazahstanu? greota da propadne 10 milki.. pitam zbog kladze
Gazimudo
http://images.24ur.com/media/images/normal/Feb2010/60408862.jpg
Dal ste realni? Ladno se raspravljate sa likom koji će na predstojećem EP navijati za Francusku i koji koristi izraz "čmarakana"? Pa lol e
Dal ste realni? Ladno se raspravljate sa likom koji će na predstojećem EP navijati za Francusku i koji koristi izraz "čmarakana"? Pa lol e
Brt retard je svako ko se raspravlja oko zvezde partizana.
Oba kluba su govna, oba kluba su imala svojih perioda kada ih je vlast gurala, u oba kluba upravlja mafija.
Ne kontam sta vise nije jasno
ti si govno sale.