Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Tako kazes za Radeta Lackovica? Ccc...
Свако једном опсује Бога, опростиће мени Раде :)
И литар сперме то је мала доза, жале се кеве радових тифоза :)
danas obe u ligi dosle iz 1 u 2
Па добро, од свих ових што сам навео, Молина и јесте био најбољи, ал опет није био онакав како су га најавили.
Јеботеее Петковић ми џигерицу поједе, шупљи смо на левој страни много, ваљда ће Младеновић показати таленат свој.
Od Petka ne mož gore, Reljić je bar ok u odbrani. A Petko nije bio toliko loš ranije, u mladoj repki, npr.
Od Petka ne mož gore, Reljić je bar ok u odbrani. A Petko nije bio toliko loš ranije, u mladoj repki, npr.
Па Петковић није био лош све док није постао алкос. Њега су први пут отерали из Звезде баш због алкохолисања.
Није ме било овде па ево има месец дана. Читам коментаре и гледам текме и просто ми је мука свега више. Нећу да спемујем али по мени је једно главно. Док год онај простак Лукић буде председник ми ћемо бити овакви ако не и гори. Ко је бре он да доведе Џају у клуб. АЛО. Он да зове легенду Звезде. То је спрдање са његовим именом. Ако Џаја дође а не буде председник и не постави цело своје руководство нама ће клуб проћи горе него кошаркашки. Весић, познат као неко ко нас је највише ојадио у 60 година дугој историји није више у управном одбору већ је саветник Лукићу за стратешка питања. Они се бре спрдају са нама. Погледајте колико политичара је на кључним функцијама нашег клуба. Оно говедо од Шкундрића је нама председник СД. Ако се нешто подхитно не промени престаћу да пратим Звезду која ме из дана у дан све више разочарава.
Срећа моја те сам јуче играо фудбал па нисам ни гледао утакмицу против Рада. Знао сам да ће то бити још једно тренирање живаца тако да је боље што сам себе поштедео непотребног нервирања. А све се радило да би Калуђеровић дао гол, да би га Стојић лакше уваљао некоме. Пре ћу ја да будем први стрелац општинске лиге него што ће Калуђеровић да се прода у неки јачи европски клуб, односно јачи клуб од Инчона. Смучили су ми се сви ти ''мајстори'' у Звезди који изгледају као да си их покупио са неке њиве од терена неке општинсе лиге. Па моји саиграчи из једног нижеразредног клуба боље баратају лоптом него ови манекени што им је најважније да крешу спонзоруше и да их шетају од сплава до сплава. Просинечки са 40 и кусур година боље барата лотпом од комплетног Звездиног везног реда. Не сећам се да ми један Звездин пораз у дербију изазавао оволику малодушност као онај прошлонедељни.
Није ме било овде па ево има месец дана. Читам коментаре и гледам текме и просто ми је мука свега више. Нећу да спемујем али по мени је једно главно. Док год онај простак Лукић буде председник ми ћемо бити овакви ако не и гори. Ко је бре он да доведе Џају у клуб. АЛО. Он да зове легенду Звезде. То је спрдање са његовим именом. Ако Џаја дође а не буде председник и не постави цело своје руководство нама ће клуб проћи горе него кошаркашки. Весић, познат као неко ко нас је највише ојадио у 60 година дугој историји није више у управном одбору већ је саветник Лукићу за стратешка питања. Они се бре спрдају са нама. Погледајте колико политичара је на кључним функцијама нашег клуба. Оно говедо од Шкундрића је нама председник СД. Ако се нешто подхитно не промени престаћу да пратим Звезду која ме из дана у дан све више разочарава.
Нажалост, без политичара у спорту код нас се не може, али оваквих лоповчина као што су: Горан Весић, Александар Антић, Александар Влаховић и Петар Шкундрић, никад у Звезди није било.
Нису проблем они колики је проблем да се они својим одлукама спрдају са 15000 на стадиону и 5 милиона људи у Србији и шире.
Еее људи од вас београђана ко зна
ИЦЗ - изабрани чија су група/подгурпа итд. :) ?
Gledaj ovako. Petković nije za Zvezdu, ali onda Reljić nije ni za Mačvu. U svim segmentima igre je Petković bolji igrač od Reljića, to što se tebi čini da pozadi ostane rupa kada igra Petković je ustvari do toga što čovek ume da izleti napred NEKAD. Pa niko se ne seti da pokrije taj deo terena. Neću da kažem da je lik idealan i da nije ni za šta kriv. A što se tiče Reljića, ne znači da kada je neko konstantno na svojoj polovini, odnosno u odbrani, da istu tu odbranu igra ok. On tu samo popunjava prostor. Retko koji igrač ne bi mogao Reljića da pređe jedan na jedan, jer Reljić nema nijednu karakteristiku u kojoj je odličan. Meni da daju loptu a da me čuva Reljić, od 10 pokušaja prošao bih ga najmanje 7, mogu da stavim kuću na to.
Ne znam da li ste primetili ali svaki put kada su Delije pevale "gol, sve bih dao ja za gol" ili "hocemo gol, hocemo gol", Zvezda u narednih 5-10 minuta prima gol.
Танки смо по левој страни веома. Рељић је за Рудар из Плевља играо другу поставу, толико о њему, а Петковић да је неки играч не би био слободан пред сам почетак сезоне. Бушни смо веома, и надам се да ће Роби одма' гурнути Младеновића из Борца у прву поставу, сигурно је бољи од обојице.
Младеновић и Тошић бекови :)
НЕГО МОРЕ ЛИ МИ КО ОДГОВОРИТИ ?
Младеновић би требало да буде први Робијев избор за левог бека.
А Дејвида Карлеушу одмах послати на позајмицу негде на Нови Зеланд или у Аустралију, мада ни Тајланд и Малезија нису лоше опције. Откад се оженио оном сподобом, Викторијом Тошић, он је заборавио да игра фудбал. Таман смо се мало ратосиљали оне калаштуре од његове жене, сад ћемо морати да је гледамо поново. Терај Карлеушиног малог што даље од Србије!
СВУУУУУУУУДАА ГРМИ ОКОЛООООО
НАША ПЕСМА ПОНОВООООООО
СВЕ ЈЕ ГОТОВО СВЕ ЈЕ ПИЈАНО
НАША ЗВЕЗДА ПРВА ПОНОВО
Слажем се за Младеновића. Не сумњам да ће га Роби гурнути у прву поставу, свиђа ми се то код њега веома што му нису битне године, то је већ Х пута показао.
Деветар, нисам из Бга, ал логично ми је да је нека Звездина груп (иако никад нисам чуо за исту) због ЦЗ, мада ко зна, могуће да сам се управо опасно избламирао :)
ХАМБУРГЕР ХАМБУРГЕР КЕЧАП И ПОМФРИТ
МИ ИМАМО МЕКДОНАЛДС А НЕМА ГА СПЛИТ!!!!!"!45
http://www.novosti.rs/upload/images/2010/10%20%20%20okt/1310/f13-nemanja.jpg
Ма јесу Звездина имају и заставу, али ме занима јесу ли подмладак нечији, или нечија подгрупа :)
100% сам био сигуран да познајем већину група и подгрупа кад ови :) никад чуо прије :)
Деветаре како мислиш чија?