Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Аааа хахаха знао сам да ћу фејловати нешто :) Не знам, ја први пут чујем за њих, а знам доста група са севера.
НЕГО МОРЕ ЛИ МИ КО ОДГОВОРИТИ ?
Тошић је покидао против Рена и осталих пар утакмица на почетку сезоне. Мислим, нису ни Французи нека екипа, али су свакако појам фудбала за све наше клубове.
О Младеновићу ћу да судим кад га видим на делу у Звезди. У сваком случају, гори од Петковића не мере бити....
Нама требају још само голман, десни бек, штопер, задњи везни, један креативац, лево крило и шпиц.....
Niko da napiše da smo prvi gol protiv Rada dali posle ofsajda?
Inače isti nam kurac da l' ćemo dobiti ili ne, kada su nam pobegli 7 bodova, a i da nisu manje loši od nas, u ovako neregularnoj Ligi ne bismo ih stigli ni da nam pobegnu 2 boda, a ne 7 (oni nas možda i bi jer imamo manje tzv. filijala)!
Е вако, Цокулићево мишљење о сезони.
1. дио - туга
Полусезона :) шанса за боље сутра. Како ми се чини преузимају нас џаја и руси, руси дају 7 милиона за појачања. Враћају се Лекић, Тошић и Трифуновић, купиће се пар клинаца који су добри у Јсл. Отјраће се манекени који не контају шта је онај дрес.
2. дио - ако се ово деси закувавање првенства, не освајање али закувавање и то дебело :)
http://www.sportal.rs/news.php?news=64118
ИДЕМО РЕКОНСТРУКЦИЈА ТИМА :)
ЛАЗОВИЋ ПЕРОВИЋ СЕКС
Mene najvise nervira to sto nasa uprava hoce da dovede onog iz Leha (ne mogu da mu zapamtim prezime mnogo je zajebano) za 600 hiljada a decko je odigrao svega 2 utakmice u ovoj polu seznoi i jos nije bio starter.
Tako je i za Lekica. Jedino sto je prednost kod njega je to sto ako udje u pravu formu bice nezaustavljim i uvek je igrao srcem za Zvezdu.
Tosic je 100% ispao iz one forme sa pocetka sezone. Ali mislim da ce opet biti na visokom nivou.
Paseko ponovo poceo da trenira sto je dobro. Sad nam fali po meni jos jedan stoper, jedan iskusni zadnji vezni i jedan kvalitetan spic koji bi trebao samo da daje golove. Jer mi takvog nemamo u proteklih 4-5 sezona.
edit: Moze neklo da mi kaze ko je ovaj Perovic. Prvi put cujem za njega. Neka mi neko kaze kakav je igrac i to.
Паклен играч, члан добре генерације која је испала од милана. ДОбар техничар итд. само да није испао из форме,
Мој ћале који ради у НИС-у игром случаја је имао састанак са главним човеком НИС-а и једним од утицајнијих у Гаспрому. У току приче о улагањима мој ћале му је из шале предложио већа улагања у Звезду на шта је овај ладно рекао: ''Ми не можемо тамо да улажемо више, тамо се не зна где иду паре, то је све криминал.'' Никада за овакву ствар не бих лагао јер би ја волео да ово није истина али се бојим да јесте. Не читајте новине све је то примитивна багра.
Напокон конкуренција на левом беку, мада неће много бити простора за Младеновића али нема везе, полако. Перовић је одличан био, само да не буде случај као са Ковачевићем. Нажалост Акисики, то се може приметити, чим враћају старе играче итд.
Ти играчи који се враћају су већ истрошени и у стагнацији форме. Последњу деценију је обележио Перовић као једини који је имао ту фамозну леву ногу мада је и грбави Душан Анђелковић ко га се сећа има одличан центаршут. Надам се да грешим по питању Перовића али исто тако не разумем чему сад Перовић ако се Пашеко вратио?
"...da ono sto kazu...nije istina..."
I opet obecavanja o ulaganjima, izdrzljivim igracinama iz inostranstva i jacem timu i jos sto kuraca uz to, a na kraju svi znamo sta ce biti.
Cekacemo 2012-2013 kao i 4 godine unazad...
Анђелковић ме опасно нервирао, али био је брз и имао добар центаршут. Пашеко је офанзивнији од Перовића, игра испред њега на левој страни. Сад имамо Перовића, Тошића, Младеновића, Рељића и Петковића на позицији левог бека, мислим да је крајње време да се последњем двојици Роби захвали на ,,услугама''.
Са Ковачевићем? Ковачевићем?! Тај је био рупа и у најбољим годинама. Толиког антиталента ја још нисам видео. Па тај нас је осакатио и против Стразбура и још пар пута нерезонским одлукама, интервенцијама и осталим срањима. Тај играч не зна да да јебени пас на 2 метра а да лопта не скакуће. Нема појма. На страну што изгара на свакој утакмици за то му свака част. Али он није играч за Звезду. Ни сад, нити је икад био.
Иначе Перовић је некада био убица за наше услове. А како су сада и Звезда и Партизан дупло гори него тада, капирам да ће и сада бити убица за наше услове.
Петковића пушком отерати. И Вилотића. Пун ми је курац више набеђене стоке. Нећеш да слушаш тренера? Мрш у Срем. Пази, није први пут да неко бојкотује странце. Пази Борха да промаши још милон стопостотних шанси биће ми дражи од овог двојца идиота. Макар трчи и не глуми манекена. Ову вратити у јебени Уб и а у курац.
И да. Мислио сам да ово никад нећу рећи. Али јебени Ној Анђелковић је бре бекчина за ове имбециле.
Perović bačje, proglašen za najkorisnijeg igrača svog tima u MSL prethodne sezone, od juna nije igrao.
http://www.youtube.com/watch?v=2KSzqv7iY5w
Не кажем да је Ковачевић био неки одличан играч пре, истина сјеб'о против Стразбура два пута, али је сигурно био бољи него сад. Вилотић ме разочарао опасно, после све оне подршке која му је била пружена, он клубу само штету наноси. Стварно испада да је Анђелковић врхунски леви бек био, а у то време сам га клео као сад Петковића.
To samo pokazuje da iz godine u godinu tonemo sve dublje, i da smo mi više krivi za grobarsku dominaciju od njih samih... Sećam se bre da na sam pomen Dušana Anđelkovića kao fudbalera, uopšte, sledio bi grohotan smeh. Onaj popularni trk sa glavom u zemlji i centriranjem na foru "daj da je zveknem, možda pogodim nekog tamo, tu je Žigara daće ga". A sada gledam ove i ne verujem kakva je on igračina bio za sve njih. I bio je cigan i profesionalac što je još bitnije!
Из сезоне у сезону. Све већа очекивања, све лошији резултати и игра.