Jeste kurac najgori štoper, dobar je bre igrač, sad što je jebeno blajznuo loptu protiv Bordoa (I ŠTO JE BAJKO SRGAO OBRANIJAKA ČINIMISE IAKO JE OVAJ BIO U MRTVOM JEBENOM UGLU U ĆOŠETU), to je druga stvar. I on i Luka Miliv. su dobri igrači.
А за Стразбур захвали оној другој двојици балвана: Бишевцу и рукометашу Дудићу. Ту су негде у рангу са Максимовићем, једино је Туторић непревазиђен. Није само Стразбур, заборављају људи глупости Дудића и Бишевца против Базела и Тромса.
Perica Ognjenović je verovatno najveći propali talenat na celom Balkanu ikad. Čovek je mogao da bude Ronaldo i Medi u jednom, da nije skroz bez mozga. Inače čru stori
Ode lepo on u Real, nova Mečka naravno, dolazi na trening, i odvali ceo desni kraj. Gleda ga neki diša iz Reala, hvata se za glavu nije mu jasno, a ovaj pegla celu desnu stranu dok se nije parkirao. Prilazi mu ovaj, kao jesi dobro, škk? Ovaj kaže, ma bole me, kupiću novi sledeće nedelje. Uz takvo ponašanje, stav ja sam rasan i bole me kara da treniram, još je i dobro proša. Šteta.
BRAT IM LOMIO KIČME
Jeste kurac najgori štoper, dobar je bre igrač, sad što je jebeno blajznuo loptu protiv Bordoa (I ŠTO JE BAJKO SRGAO OBRANIJAKA ČINIMISE IAKO JE OVAJ BIO U MRTVOM JEBENOM UGLU U ĆOŠETU), to je druga stvar. I on i Luka Miliv. su dobri igrači.
Kad jedete gomna s Pericom, sad se setih mađije na 0:33 ova petica iz Paće, e to ja zovem paradom štopera.
https://www.youtube.com/watch?v=NKzsa9-Awac
BORDO- NIKAD OPROSTITI NIKAD ZABORAVITI!
Strazbur nikad zaboraviti, tj. veći nam je to poraz bio, tih 2:2.
А за Стразбур захвали оној другој двојици балвана: Бишевцу и рукометашу Дудићу. Ту су негде у рангу са Максимовићем, једино је Туторић непревазиђен. Није само Стразбур, заборављају људи глупости Дудића и Бишевца против Базела и Тромса.
BAJERN MINHEN NIKAD ZABORAVITI I CRVEI U 93. MINUTU I DEBILNOG GOLMANA RANDJELOVICA JA MSM
НА ДАНАШЊИ ДАН ПРЕ 11 ГОДИНА:
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - ПСВ АЈНДХОВЕН 3:2
(ДУДИЋ,ЈАНКОВИЋ,ПАНТЕЛИЋ СТРЕЛЦИ)
Ај да саставимо најгори тим Звезде у историји.
Ранђеловић - Вешовић, Туторић, Ђорђевић, Рељић - Гума Богдановић, Станчић - Чава Димитријевић, Вукобратовић, Мугоша - Јевтић
Резерве: Павловић, Јаковић, Обрић, Мирић, Игњатијевић...
Права слика и прилика трагичног стања у Звезди последњих 10 година.
Krneta?
Крнета, Соме, Паркер, Ковачевић, Гаврић, Вукан... Могли бисмо до сутра да набрајамо. Много је то кубика дрва.
Lol treba neko da uradio u preziju onaj fazon sa šuma pozadinom i kad udjes u svako drvo ono jedan igrac ahhahaha
KO mi sastavi najgori tim bez Steve Glogovca nije čovek.
Bronovicki
Glavni ne igraj se sa stevom on je jebo kezmana
Inace najveci hajlajt ovo dionisijevog klipa sa pericom je sto je rts snimao utakmice sa vise kamera tada nego sto se sada snima u nasoj ligi
Perica Ognjenović je verovatno najveći propali talenat na celom Balkanu ikad. Čovek je mogao da bude Ronaldo i Medi u jednom, da nije skroz bez mozga. Inače čru stori
Ode lepo on u Real, nova Mečka naravno, dolazi na trening, i odvali ceo desni kraj. Gleda ga neki diša iz Reala, hvata se za glavu nije mu jasno, a ovaj pegla celu desnu stranu dok se nije parkirao. Prilazi mu ovaj, kao jesi dobro, škk? Ovaj kaže, ma bole me, kupiću novi sledeće nedelje. Uz takvo ponašanje, stav ja sam rasan i bole me kara da treniram, još je i dobro proša. Šteta.
Nudjeno mu je da ode negde da igra jer su postali galaktikosi i imali jedan od najboljih napada ikada ali je reko "meni lepo i ovako"
Boli ga kurac, uz minimalan trud brdo para.
Sa još dve nervne ćelije, bio bi kapiten galaktikosa.
Ma bio bi kurac...