FK Crvena Zvezda

1. Dobar je bio ali ne toliko dobar

2. Ajd ne pričajte nešto što ne znate pls
    Čoveku je bio san da igra za Real 15 minuta pod cenu da ne šutne loptu više nikad. Toliko je voleo Real. Upalilo mu to, prevelike pare zaboo i ostvario san. Posle mu se jebalo savršeno jer je ostvario san. Mogao je da igra posle bilo gde da je hteo. I to je tako. Generacija Zvezde kad se posle 91 rasprodavala svi su jurili karijere a Piksi je uzeo pare. Ne kažem da ovi nisu al Piksi je uzeo puno veće i tamo je postao božanstvo

3. nije sve u karijeri ima nešto i u parama.

4. Mada je lepo kad spojiš oba jbg

5. Ja sam spreman za jebanje Cuke, a vi ?

6. Ćuka će biti jebana kvotom 1.8, moje predviđanje. Voša i Paćo goleada, ako budu igrali u najjaćim timovima.

Inače, jeste sad izvalili što su igrali Parker, Vukan, MBođ, i ko sve ne, prvu postavu do sad? Da bi bar nekom uspeli da ih uvaljaju do kraja prelaznog roka. Nije Terza lud, muvara jeste, al lud nije.

7. увек спреман за јебање али се плашим да не будемо јебана страна данас

паћа не игра за викенд па се може очекивати најјачи тим, за вошу немам појма

паркер више неће играти, нема то коме да се уваља...вукан отишо фала богу. срећа па се бодови деле на пола пред плејоф или како се зове то већ па можемо да се зајебавамо први део док не крене звездино пролеће лол

8. Parkera su oterali, gde njega da ubace. Da su pametni bili Vukana da tutnu kome bilo kad je dao Černokurcu gol za 3:1 čini mi se, znali su da od njega nema ništa.

9. тутнули би га да је ико хтео

реално, наши су годинама имали ретардирану трансфер политику. оће да продају балвана а о њему нема вести ни на његовом фб профилу. сад терза мало поправио ствари и даље то може боље. погледајте паћиног воју капитена и наслове о њему и форсирање његовог играња па чак и капитенску траку. али га продали јбг. додуше не у италију како се писало да се ломе око њега већ у азербејџан али кога заболе паре су паре само да није опрост дугова. масу балвана је партизан шлепао у тиму док се не продају, једино је фрка што кад би ми форсирали балване имали би 11 балвана на терену

10. Straobalno cemo jebati 2:0 Cukaricki dobice po picki

11. AL to zato sto je namesteno, da nije bilo bi 5-1

12. па немамо 9 али имамо 7

13. наравно да ће бити намештено, мораће да нас пусте иначе ће фирма АДОЦ добити изненадну алимсову инспекцију и остати без лиценце за дистрибуцију лекова што би хабитфарм, јунуцом и фармалогист једва дочекали и још би уплатили по милијон евра на наш рачун

14. Iz dvojke u keca danas.

15. Kako da gledam zvezdu s kipra telefonom?

16. требо си да одеш на кипар тек после данашњег прелазза

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.