Koji Torpedo? Ima ih više, ima npr. Torpedo Moskva, a mi smo igrali sa Gruzijskim Torpedo Kučesi ili tako nešto te 2000.
Inače, Vieira ti je došao iz Torpeda Moskve, koji je inače pred gašenjem, pa je možda i 100% bratski Zvezdin klub.
Torpedo moskva ima fazon 20 miliona duga i oćeda ih ugasi savez barem mi je tako napisao lik sa kojim sam se dopisivao.
Zašto se dopisuješ s dečacima Rasni?
U celom postu od tri reda ima jedan jedini znak pitanja, i ti mi odgovoriš na ono što sam u stvari ja tebi rekao.
Inače, i danas X-1, ne mere stalno iz 2-1 providno je...
Kakva Moskva, ovo bili neki smradovi, natrpali ih tamo fazon dva nula, došli ovde , četiri komada, cepamo im pasoše i vraćamo u Gruziju.
Imam bracu na fb dopisujemo se zezamo se ORTODOKS BRADRS
Zašto pišeš latinicom Bosanac?
Začudili biste se kolko grka zna bože pravde.
Ako jedan pogani grčki mandov zna Bože pravde sečem kurac.
Brt kucaj Aleksandros Kotsoumpas zna 3,4 stiha.
Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι Τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή, Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι, Ποῦ μὲ βία μετράει τὴν γῆ. Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένη Τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά, Καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη, Χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά! Ja znam celu njihovu, šta ćemo sad!? Grci govna.
Zabole me glava od ovih rođačkih linija
E sad mi bi trebali da se rokamo sa OFKom jer su Torpedo i Dinamo najveći rivali, a dinamo je bratski sa anortozisom i ofkom.
Rasni Ibanjez ima istetoviran grb Boke, trebali da jebemo mamu River Plati?
Ako je tito otac zvezde a tito i staljin su braća da li vam je onda staljin STRIC
STRIC http://www.dverizvezdara.com/wp-content/uploads/2015/03/staljin.jpg
Tudjmanov sin vam je onda brat hahaha
Ocemo da ljuljamo JavoroA danas sa 1-0 iz penala, ili cemo opet prelaz da NAMESTIMO?
Terza rekao da je puška zakočena. Rajko neće kod ubica da ide. Blajvaga dečko ja sam igrao 1tm2 1+ pa ti vidi.
deder reci ako cete prelaz da se ovajdimo
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Koji Torpedo? Ima ih više, ima npr. Torpedo Moskva, a mi smo igrali sa Gruzijskim Torpedo Kučesi ili tako nešto te 2000.
Inače, Vieira ti je došao iz Torpeda Moskve, koji je inače pred gašenjem, pa je možda i 100% bratski Zvezdin klub.
Torpedo moskva ima fazon 20 miliona duga i oćeda ih ugasi savez barem mi je tako napisao lik sa kojim sam se dopisivao.
Zašto se dopisuješ s dečacima Rasni?
U celom postu od tri reda ima jedan jedini znak pitanja, i ti mi odgovoriš na ono što sam u stvari ja tebi rekao.
Inače, i danas X-1, ne mere stalno iz 2-1 providno je...
Kakva Moskva, ovo bili neki smradovi, natrpali ih tamo fazon dva nula, došli ovde , četiri komada, cepamo im pasoše i vraćamo u Gruziju.
Imam bracu na fb dopisujemo se zezamo se ORTODOKS BRADRS
Zašto pišeš latinicom Bosanac?
Začudili biste se kolko grka zna bože pravde.
Ako jedan pogani grčki mandov zna Bože pravde sečem kurac.
Brt kucaj Aleksandros Kotsoumpas zna 3,4 stiha.
Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι
Τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι,
Ποῦ μὲ βία μετράει τὴν γῆ.
Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένη
Τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
Καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
Χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
Ja znam celu njihovu, šta ćemo sad!?
Grci govna.
Zabole me glava od ovih rođačkih linija
E sad mi bi trebali da se rokamo sa OFKom jer su Torpedo i Dinamo najveći rivali, a dinamo je bratski sa anortozisom i ofkom.
Rasni Ibanjez ima istetoviran grb Boke, trebali da jebemo mamu River Plati?
Ako je tito otac zvezde a tito i staljin su braća da li vam je onda staljin STRIC
STRIC
http://www.dverizvezdara.com/wp-content/uploads/2015/03/staljin.jpg
Tudjmanov sin vam je onda brat hahaha
Ocemo da ljuljamo JavoroA danas sa 1-0 iz penala, ili cemo opet prelaz da NAMESTIMO?
Terza rekao da je puška zakočena. Rajko neće kod ubica da ide.
Blajvaga dečko ja sam igrao 1tm2 1+ pa ti vidi.
deder reci ako cete prelaz da se ovajdimo