FK Crvena Zvezda

1. Brine me jedino čelzea, vezao sam sa 2-2 jbg

2. 1i2-3 gola vidjeno, 2-0 kraj.

3. Jezik pregrizo :)

4. ide prelaz nije bio odavno

5. 2:0(0:0) tako bar ja vidim. Gayi kako je bilo na mitingu podrške? #zaduleta
    Vidim gomilu dece, jesu delili pekmeza?

6. nisu, delili su pastete #simbolicno

7. Sa dulovom glavom na etiketi

8. Nešto slično ko što su za pokojnog Rabrena radili...
    http://i.imgur.com/No5QhbA.jpg

9. Inače, Ristić igra levog beka, toliko o tome da bilo kako vidi Cvetkovića kao opciju (znam da inače desni bek).

10. Ko ti to kaže? Isti taj novinar koji ga je u žurnalu najavio na toj poziciji je i postavio to pitanje Grofu. Ovaj rekao da je Cvetković rešenje.

11. Serem mu se zavrat. I meni je bilo logičnije da bude Cvetković.

12. Zamisli koja lobanja treba da budeš da u žurnalu guraš svog ljubimca na bilo koju poziciju pa makar na levog beka.
    Isti taj bata je autor čuvenog intervjua sa Danilom Pantićem kad smo se plasirali u finala FIFAWCU20. Takođe je par utakmica najavljivao kao prvog špica Danijela Mihajlovića pre par godina, upoređivao ga sa Pantelićem itd. Teška šupčina korumpirana.

13. Šta sereš deky decxko?

14. Pa taj lik, novinar žurnala.

15. Prvu igra Ristić.

16. Desna strana mnogo loša danas, pogubljeni i Petković i Vered, na poluvremenu obavezno Plavšić da uđe...

17. Katai muno već jedno 4-5 golova. Imao je i 1 asist. ja mislim.

18. E jebem ga u izmenu. Sad vidim na rez.com da je izveo jovica i uveo celavog aj ko gleda nek mi kaze dal se branimo? Nerealno.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.