Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
škundrić se neće ni kandidovati fazon, ja bi njemu dao glas jer ima love uza sebe jbg
dionisijo ova uprava je ovako radila baš zato što su najavili izbore, ne sumnjam da će se neki od njih kandidovati a ovo im je preporuka. ne zvone oni džabe na sva zvona kako smo prvi i doveli smo dobre igrače a njih teraju :(
Inače Partizan ispašta ove godine zbog katastrofalne Zvezde prošle godine. Mali su se osilili odnošenjem bodova sa Marakane, ne strepe ni od čega, plus FSS gubi poverenje regiona jer sudije loše sude u Milanovcu, Subotici, Pirotu...
partizan ispašta jer su na osnovu prošle sezone kada su prodali lazovića i škuletića(prvenstveno škuletića jer je lazović kesa) i ipak uzeli titulu, mislili su da i ove imaju taman toliko jači tim od zvezde da osvoje jsl(kao u zadnjih iks godina) al ovi naši ih sjebali sa transferima zadnji dan pa nisu stigli da reaguju. zato i one astronomske ponude za ivanića i ostale, shvatili da su u problemu
A plejofu se nadaju kao da se igra 7 derbija a ne 1 derbi i 6 malih tekmi.
Smešni su kao KK.
ne raduju se samom plejofu nego činjenici da se pred plejof bodovi dele na pola
nije to ništa gotovo, prvo što se dele bodovi a i ima do kraja dva derbija(ako paćo uđe u plejof lolo)
Гледао сам на Звездином форуму распоред за плеј оф. У првом колу плеј офа (31. коло) играју: први - други, трећи - четврти, пети - шести и седми - осми после 30. кола. Како је кренуло прва утакмица трећег круга ће бити против Јавора на Маракани.
ЕДИТ:
Деку_аод на Маракани играо је.
https://www.youtube.com/watch?v=LszH6M7vqn4
deky Lukić nije trebao da menja statut jebeni, a ne da sad svi moraju da igraju kako navijači sviraju. I to da "nećemo preko volje navijača" je budalaština, ne mogu preko volje navijača, nije neće.
pseto, radili su dobro i pre nego što je i počelo sa tribina "uprava napolje", ne samo posle. Radili bi dobro i da nisu proglašeni izbori jer moraju, iz više razloga, da ne dužim.
Partizan je pravio ekipu kakvu i prethodnih godina, ali je Zvezda pravila bolji nego poslednjih godina. U odnosu na Cveleta i Anđelkovića na bekovima bolji su, ali u odnosu na ovu Zvezdu nisu, i to su daleko.
Ravno čudu treba da se desi nešto da Zvezda ne osvoji titulu. Sudeći po sastavu, a to što ima sad 10 bodova prednosti ne znači ništa. Paćo pobedi sutra i to je 7 bodova. Ovi bodovi su totalno nebitni za plejof, sa jednim kiksom Zvezde više od paće dolazi se do rešavanja o tituli u derbiju u plejofu npr.
Fender, sad da gledaš ko će koji da bude u plejofu, isto kao da gledaš ko će na koga u nokautu OI u košarci.
Da, i pogodio stativu u porazu njegovog Hajduka sa Liona od 5:0 pozz
Па кад си качио каријеру, чини ми се да је писало да си играо и у Звездари па сам помешао.
Мада ево оба меча Хајдука са Лиона против Звезде која сам нашао.
https://www.youtube.com/watch?v=wm1-dWRXKbo
https://www.youtube.com/watch?v=OIy7eeBOZ-o
какав курчеви плеј оф сад? зар то постоји било где у фудбалу
Postoji. Mada je po meni bolje fajnal for. Ovako na tri dobijene sm0000ra.
Ko će biti domaćin trećeg derbija? Bolje plasiran tim regularnog dela ili se domaćinstvo odlučuje žrebom?
Zreb
Tj zreb je vec odlucio, zavisi ko je kako plasiran
Znači, groblje može da iskalkuliše nešto, izgubi par tekmi namerno i budu domaćini trećeg derbija.
Zar je bitno? Pa ne mozemo da izgubimo 10+ razlike u tom plej ofu...tu razliku naravno racunam kada se podeli 20 bodova razlike u regularnom. :D
Nema šta da se žreba, sve je određeno već.
http://i.imgur.com/WN47b3d.jpg
Zvezda (ako jelte bude prva, a trebalo bi) iz gornje polovine plejofa (4+4) gostuje samo poslednjem, a iz donje polovine gostuje sedmom i osmom mestu.
Paćo ako hoće da ima domaćinstvo mora da bude četvrti, ako bude četvrti piša se sam sebi na to domaćinstvo jer će ko zna koliko bodova zaostajati već.
Ja očekujem da Kizo & Co. odjebu direktivu uskoro.
deky Lukić nije trebao da menja statut jebeni, a ne da sad svi moraju da igraju kako navijači sviraju. I to da "nećemo preko volje navijača" je budalaština, ne mogu preko volje navijača, nije neće.
Pa braaaate što me teraš da pišem ove stvari? Da je nas 4 miliona uplatilo članarinu da li bi tih 10 glava bilo bitno? Problem nisu vođe nego ti koji se smatraš Bogom danim da upravljaš Crvenom Zvezdom jer imaš iz 2001 člansku kartu koju si dobio u akciji Ja sam zvezdaš.
Nisam siguran koliko si me razumeo, ali ja nisam uopšte za to da "nas 4 miliona" glasa ko će da bude predsednik/uprava Zvezde. Niti da glasaju random ljudi koji imaju člansku kartu bilo od juče bilo od pre 15 godina. O tome ti pričam.