АХАХАХА А ДИВИТЕ КОМЕНТ ИСПОД КОЈИ ЛОЛЕК ЈЕБОТЕ КРУ
Realan Covek| 04.04.2015 12:22
" Otac mu je bio alkoholičar, umro je baš u periodu kada sam ga nudio Zvezdi " - a sta kaze wikipedia. Lewandowski's father, Krzysztof (died in 1995) .pretpostavljam da je ovo sto prica ovaj sarlatan totalna izmisljotina. Objavite komentar
Hah, i u napadu vrv, video sam da smo na kraju 28:3 imali odnos šuteva. Grof viče na kraju da se pokrije pomoćna igra kod kornera, svi kuliraju loool.
Pričao sam ja još pre početka sezone da je prevelika gužva u ekipi, na stranu Mbođe i slične, opet ima onih koji bi možda i trebali da igraju prvu al jbg, bolji su oni koji su u prvoj. Tipa Ristić, Rendulić, Vered, Jovanović, Bruno Matosa nismo videli ni kako izgleda, tu je onaj Jovović ni njega nismo videli kako izgleda, pa i Jović, koji objektivno stagnira sa formom. Podosta tu ima igrača.
Новинарска патка. Партизан није изашао са дебитантима као Спартак него са резервама које мање играју. А и пред утакмице евро-купова увек се одмарају неки од најбољих играча.
http://www.mozzartsport.com/vesti/sokantno-otkrice-poledice-levandovskog-sam-poklanjao-zvezdi-dosao-bi-za-1-000-evra-ali-mi-je-maza-rekao-da-nije-to-ta-klasa/101747
ako onaj alkoholicar sa podocnjacima ocenjuje ko je dobar,a ko nije,dobro da zvezda nije u beton ligi.
Šomi ta priča se vrti jedno osamstopedesetčetvrti put. A i Lewa je samo kap u moru.
АХАХАХА А ДИВИТЕ КОМЕНТ ИСПОД КОЈИ ЛОЛЕК ЈЕБОТЕ КРУ
Realan Covek| 04.04.2015 12:22
" Otac mu je bio alkoholičar, umro je baš u periodu kada sam ga nudio Zvezdi " - a sta kaze wikipedia. Lewandowski's father, Krzysztof (died in 1995) .pretpostavljam da je ovo sto prica ovaj sarlatan totalna izmisljotina. Objavite komentar
poledica bog fudbala.
Smara me ova sezona, hocu novu...
Smara kad su se grobosi posakrivali, kao da smo sami u lizi... :(
Spartak pustio menicu za Subotičkog Mesija, 150k :O
Nisam gledao prvo poluvreme, ovo što viđeh u drugom, NP nije imao šanse. Grujić zver.
U prvom smo bili još bolji, makar defanzivno. Nismo dozvolili Pazarcima da pomilse da uđu u gol šansu. Ristić treba da igra više.
Hah, i u napadu vrv, video sam da smo na kraju 28:3 imali odnos šuteva. Grof viče na kraju da se pokrije pomoćna igra kod kornera, svi kuliraju loool.
Pričao sam ja još pre početka sezone da je prevelika gužva u ekipi, na stranu Mbođe i slične, opet ima onih koji bi možda i trebali da igraju prvu al jbg, bolji su oni koji su u prvoj. Tipa Ristić, Rendulić, Vered, Jovanović, Bruno Matosa nismo videli ni kako izgleda, tu je onaj Jovović ni njega nismo videli kako izgleda, pa i Jović, koji objektivno stagnira sa formom. Podosta tu ima igrača.
освојиће партизан, темпирају форму за плејоф
освојиће партизан
cigansko slavlje može da počne
Inace, nemojte me drzati za rec, mozete i da me drzite boli me kurac, ali mislim da Zvezda kiksira u sl. Kolu. U subotu igra u Subotici.
Nema od toga nista mora grof da stigne rekord da ovi kazu eto mi smo ga doveli
Nema teorije da ovo prođe.
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-otkucala-partizan-sampionu-preti-oduzimanje-devet-bodova/116943
Новинарска патка. Партизан није изашао са дебитантима као Спартак него са резервама које мање играју. А и пред утакмице евро-купова увек се одмарају неки од најбољих играча.
kada god pomislite da imamo ocajan tim
setite se
MARKA MIRICA
I ELI ILIJE BABALJA
Ja sam spreman da jebem ravnicare! A vi?
0-2 tacan rezultat, Donald i Srnic golgeteri.
Nadam se da grešim al mislim da ćemo na brdovitom mestu "prosuti" bodove.
A realna je komotna pobeda.
Grujić me oduševljava. Plavšić takođe.