Sta cemo? Da popusimo kurcinu. To cemo.
i ako se samo zajebavas, nije odavno zanimljivo.
Nisam dobar prognozer, jebiga.
Da kažem nešto o ovom derbiju.
Iako možda nije bio toliko loš i po meni, predstavlja mali korak napred, igra je očajna, i Zvezdina i Partizanova. Možda je dobra za našu ligu, ali za Evropu je tužna, u najmanju ruku. E sad, naš najbolji igrač ove sezone, i meni lično, već godinu i po, dve najdraži igrač Kadu opet pokazuje da nije za džabe tu gde je. Čovek igra srcem, bori se, dobar tehničar, u kombinaciji sa skromnošću, ga nekako stavljaju iznad svih ostalih. Nikad bezobrazan, što se izjava tiče, uvek korektan, mislim da je kroz ove dve-tri godine najveći Zvezdaš u Zvezdi. Jednostavno me je oduševila izjava da hoće još da igra za Zvezdu, a čini mi se da je pre godinu dana izjavio i da bi možda voleo do kraja karijere da bude tu na šta su išli naravno podrugljivi komentari i pljuvanje čoveka koji je bio najmanji krivac za stil igre koji se forsirao i za koji je bilo ko ko zna da doda loptu suvišan.
Što se ostalih tiče, cenim još Lazovića i Mikića, Bajka i Borhu, jer stvarno imam utisak da stvarno srcem uz tim. A Darko je i retko pametan fudbaler. Ostali ili tek treba da se dokažu ili nikako ne spadaju u pvu grupu gore.
Добар Борха, јуче против црвенкапе гол и асистенција. Мислим да је он најбољи страни играч икада у Звезди после Сегунда Кастиља ( Ако изузмемо Белодића који се ипак води као страни играч али је наш)
Па води се Савићевић од скоро :). Шалу на страну, јучерашња игра после примљеног гола, као и навијање, нисам видео на утакмици Звезде не памтим од кад... Јебач, да ли је могуће да навијаш за Звезду а сваки дерби си прогнозирао да ће гробари да добију?! Мене би било срамота!
Јој како ми жао што не могу у Крушевац сутра. Ваљда ћемо да оплодимо Чачане. Мада често смо губили у финалу купа од левих екипа. Помози боже.
Лазовић у Олимпијакосу од следеће сезоне?
Cigani, umrela nam tema. Izasla je informacija o izgledu novih dresova. Izgledace slicno Olimpijakosovim od ove sezone, znaci ovako:
http://img.uksoccershop.com/timthumb/314/olympiakos-puma-home-shirt-2011-12.jpg
Нафтан! Прва у гостима 19.7 реванш 26.
Ajde?
Сутра у 18 са Олимпијом. Пренос на Б92. Чуо сам да су ови наши већ спремни к'о аждаје, па да видимо шта ће да буде.
Чудо Б92 преноси Звезду а не Вимблдон распали. До јаја, да видимо Елија на делу.
Па Б92 купио онај Грк што држи и Прву, па сад комбинује, мало тамо, мало овамо.
Спремни ко аждаје? Ахахахахахах дај бре не зајебавај
Тако причају. :Д
Не оно да су у фул такмичарском погону, али да су далеко од планираног за почетак припрема. Јебо га ти, тренирају тек 7 дана. :)
Isti kurac ko svake sezone. "TITULU OSVAJAMO STO ILJADA POSTO, IDEMO U LS SLEDECE SEZONE OVO ONO" i kurac...
Јес Бачје, и то што кажеш. У курац. Мада, надам се да ћемо сад нешто дурадимо. Још ако Бата Ђора победи на изборима у Савезу, ваљда ће да буде мање гурања за мишеве.
Шта би ? Јесмо попушили курчину ? Не могу да верујем да га је Каду метно. Две године се питам шта ће он у Звезди кад оно ове сезоне један од најбољих. Срећна нам слава.