FK Crvena Zvezda

1. Ма какав год да је Просинечки, једино он држи садашњу управу ту где јесте, наравно, и они су скапирали то, па му не смеју ништа.
    Што се мене тиче, треба да врате Салета Јанковића, са њим смо играли не најлепши, али свакако најбољи, најквалитетнији фудбал у последњих 5 сезона. Човек је у јануару дошао на -9 чини ми се, а разлика пред последње коло је била свега 2 бода.

2. Hhahahahaha, istripovo sam se da sam procitao Bosko Jankovic. :)

3. Ма какав, бре, Бошко. Ја јесам луд и много нереалан кад је Звезда у питању, али толико далеко још нисам стигао. :Д

4. Јеботе, Олимпија нас бије 2:0. Стварно смо отишли у курац.

5. A sudjenje je na svetskom nivou :)
    Nama odbrana u kurcu.. Napad i ume nesto..

6. Не знам за суђење, видео сам само како је Вешовић покупио оног мученог Кекеца. Ко Гатузо јеботе. :Д

7. Ово је срамота!

8. Nisi vido kako golman pokupio Kasalicu, decko poleteo. I kao na loptu.
    JES KURAC NA LOPTU!

A i iskreno, Olimpija je vec imala pripremne i sve, njima uskoro pocinju neke ozbiljnije tekme. Vise su uigrani.

9. A i iskreno, Olimpija je vec imala pripremne i sve, njima uskoro pocinju neke ozbiljnije tekme. Vise su uigrani.

То јесте, ови наши су тек почели.

10. мајку им јебем, баш су морали да приме 3 комада од усране олимпије, и уз то ме оборе на кладионици где сам играо 0-2 гола. и то у осамдездеветом. јеботе. а танки смо, танки... курац од екипе. додуше, гледао сам само прво полувреме, док се нисам сморио, и онде колико видех најбоље делује средина.

11. Kurac od ekipe, od koje ce otici glavni igraci. I sledece godine se borimo sa Vojvodinom za drugo mesto. A Prosinecki ce i dalje da sere o Ligi sampiona.

12. Пре ове текме смо ове шабане тукли 6:0 задњи пут и то у гостима '91 а сад изгубисмо глат са три комада.

13. Jes, ali devedes prve. Tad smo tukli sve redom i bili sampioni Evrope. Ne mos da ocekujes da bude slican rezultat.

14. Ja samo da napisem da Filip Kasalica ne zasluzuje da igra za Ovcu, a ne BSK Borcu, Javor, ili nekog superligasa....kenjam im se u usta, i prelaznim rokom, gde titulu zeli,Babalj Eli...sjajno...

15. Како да купе играче кад краду и те ситне паре које примамо?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.