Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma pazi da neće da zabrane istoku i zapadu da slave. Nemoj na sever i to je to.
Kazu da nece biti slavlja ni posle utakmice na tribini. Koji kurac da ides na mozda 45 minuta aktivnog navijanja, bez koreografije, baklji... A od tog navijanja 45 minuta sigurno ce se pola skandirati sevi i dunjicu.
ако тако буде ја излазим на полувремену, исти ми курац ко да гледам на тв-у
Pa rekli su da nece biti navijanja. Koji kurac da ides zbog 1 poluvremena.
можда подлегну притиску 50 иљада људи па почну ко људи да навијају
Ja mislim da ce da bude fajt na severu, a ako ne bude fajta sigurno ce da bude samaranja.
ajde bre,ko da finale lige sampiona igraju.svi seru o tekmi,k'o da ce nesto novo da se desi.
pa jebem vas u dupe, jel idete na utakmice da gledate fudbal ili da se dernjate, bez da gledate sta se desava na terenu.
mozda nece da pevaju, al jebi ga utakmica je, i bez pevanja je bucno.
Pa koji kurac da idem na utakmicu gde ce atmosfera biti kao na sahrani, i gde ce najverovatnije doci do nekog veceg incidenta, i gde ce se umesto pesama skandirati imena vodja.
rasni pali baklju i kada gleda kod kuce tekmu.
десу ови обреновчани сад нашли да се даве јебем их уста -.-
koje ste ložane neverujem. Pa jel niste skontali da se još samo idijoti lože na domaći fudbal. Ja to izvalio pre deset godina lolo
синоћ сам се сетио 4:0 у ивањици и не верујем да је то иста сезона
који смо партизан лоповски не верујем
Duvaj ga Carimire
Ja bio jutros oko 11 na blagajni i nije bilo karata ni za sever ni za zapad jebote.
Je l' to neka fora da nema karata za sever? A i oni seru, ulaz slobodan i juče menjaju mišljenje. Smrt tapkarošima.
који смо партизан лоповски не верујем
Није било 4:0,него 4:2. Свеједно, срамота је што смо изгубили од последње екипе на табели.
Duvaj ga Carimire
Ne, aj stvarno reci mi koji psihić moraš biti i ložiti se na polupropale klubove i mongolidne fudbalere. Razumem ako imaš 16 dina, razumem i ako imaš 25, pa ideš zbog ekipe i cuganja gudranja kurac palac, al ne razumem ako imaš recimo 30 i pratiš neki random domaći propali klub. Prejadno
To neko zakraljenje?
NAVIJA ZA ZVEZDU U FUDBALU
http://upload.slike.com/slike/2014/05/1400885720-300-x-540px-Kerefest.jpg
U KOŠARCI ISKLJUČIVO ZA PARTIZAN, NEMOŽ PODNESE ČOVIĆA DŽAJA BRUTALAN
а јебига, знам да смо примили 4