U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kapune loše je upadati random pitanjima kad dva lika razgovaraju
Nije sija nego vrat. Tako, i krmace dobiju neke suplemente u vidu premiksa, da bolje rucaju trikitala, al kontam da posle tebe na stolu ostanu samo mrvice kakvo si kezme
Pravi Semberac, ne može prođe 3 minute razgovora da ne pomene krmaču i uzgoj. Još kupus da pomeneš i to je to. Kakva seljačina leptijebem xD
Trazim recnik za takvog primerka i ne ide. Sad bas trazim neki torent da skinem dokumentarac i posaljem ti, mozda ces, kad cujes riku gnuova, biti svoj na svome
Semberac i dalje o životinjama. Jedini gori od vas su oni iz Glamoča kad krenu o krompiru.
Izvini sto sam spomenuo svinje. Bez obzira sto malo podsecas na te papkare, zaboravio sam da zidovi ne jedu krmke. Sorry
https://www.youtube.com/watch?v=atR5K3bVwkU
Glavni Semberac raspravlja od smislu života
Ili o tome kako piju bavariju i meću auta na šankove.
Aj ne jedite govna.
Krš prozivanje. Psujte majke jedan drugom nema modova.
Šta ću ja kad Semberac ide po forumu i proziva, pumpa virtuelna muda kad već nema prava. Da fino kaže AJDE NA FERKU pa čoek da ga shvati ozbiljno, ovako se samo blamira po stare dane.
Prvo si nam jebo majku (navijačima Zvezde). Pa kad si dobio istu mjeru, onda si počeo da kukumačeš kako nemaš majku. Sad još lažeš tu da sam prvi počeo. I još tvrdiš da sam neko pod stare dane lol. A ovaj faul sa Semberijom neću ni da napominjem, pošto nemaš ni osnovno predznanje da me prozivaš Benjamine. To što si dobojska mrcina koja trenira borilački sport ti daje za pravo da me pozivaš na ferku, ali svejedno ne menja činjenicu da si ozrenski međed krnjinskog pedigrea. I naravno, nije frka ni za ferku, ali ne bih da dobijam prijave od društva za zaštitu životinja.
Ja sam to napisao na temi o Partizanu jer su počeli dovoditi pojačanja za koja pare ne postoje. E sad što si se ti našao tu pa utripovao da se obraćam tebi ja pojma nemam, svakako nakon toga je slijedilo vrijeđanje mene i moje porodice. Ostatak vremena si provodio na forumu, gledajući gdje sam ja šta postovao i onda dođe seljačina i baca neke fore prijeratne. To što misliš da sam životinja i šta sve ne možeš slobodno doći i provjeriti, znaš me i kako se zovem i gdje živim, dođi bato u Doboj, pitaj koga hoćeš za mene i uputiće te meni pred kuću ili će te poslati nekom ko me zna i riješićemo i te nedoumice. Moj je obraz čist, nikome majku psovao nisam sem upravi Partizanovoj, al jebiga, prate te neke sijenke iz prošlosti, opasne te muke muče.
NEDAJ BOŽE DA SE SRBI SLOŽE
Ma nek se jebe seljačina kupusarska, ono nekoga proziva bogtejebo ej
Tačno su ljudi u kurcu, al stvarno
Šta se sad vadiš? Opleteš po majci pa nisam tebi nego sam njima, aha sutra malo. Uostalom, i ovde si počeo da zajebavaš, dobio lagani spust i krenulo opušteno prepucavanje, taman da se vrijeme ubije. A sad kao "dođi u Doboj", "pitaj za mene", "uputiće te meni pred kuću", "riješićemo nedoumice", taman sam ti iznedrio post kakav je trebalo. Uostalom, ne pada mi na pamet da se bijem sa tolikim čovekom koji pride još ima neke pojase, nisam izbudalio.
Da rezimiramo, idi kreči šljive.
Nisam ni sumnjao da smiješ doći na fer razgovor. Junačina iza tastature, kad treba majku opsovati prvi je, kad treba obrazložiti zašto je to radio onda je sve ok. Pun fazona.
benjamine nas su na borilačkom sportu naučili da se ništa ne rešava nasiljem i molio bih da ne kaljaš naš sport
koristite mozak
budite kreativniji u vređanjima
vređajte se dok vređanje ne postane takmičenje
kada razvijete takmičarski duh konačno ćete moći da kažete e bravo brt pobedio si bolji si i onda ćete otići na pivo
osim ako ste zatucana govna onda se pobijte al se bar snimite da se smejemo
ja sam seljačina sa ozrena i bijem se kad me neko napa'ne.
Skocko picka nije otiso samnom na pivo kad sam bio kodnjega u gradu.