FK Crvena Zvezda

1. A glavni picka mi ljepke nije nabavio za godinu dana.

2. a sad me napao ovaj glavonja i utripovao neki fazon, prosipa fore, kao on htio nešto, glupan poltronski, znam ja takve, u djetinjstvu ih maltretirali na poligonu pa u međuvremenu tražili sebe tako što se uvale u šupak nekom direktoru da mu kupuju bureke pa tripuju veličine
    e moj kupusar

3. aj se kladimo u 5 maraka da će u sljedećem postu pomenuti životinju neku

4. Hahahahahah pa brate, sad moš da se vadiš koliko oćeš. Bez obzira, najviše me nasmije to što si zapeo da sam Semberac pa to ti je, ljebtejebo. A kad bih ti došao, evo sad ti garantujem da me ne bi pipnuo, čak bi mi ponudio da popijemo piće. Prozivka je bila regulare 100%, nije neka kreativnost, al ko ga jebe. Međutim, prvi si posegenuo za ljombrskim adutom, a to ti je taj pojas i borilački sport, lol. Opušteno, strah me je malo pa sam se povukao hihihhhihih

5. A ti rasni koji ti je kurac, niam našo nigde nalepnice jebi se

6. Skocko ti si pickica odero bi te od batina ko sto sam tvoju tetku od kurca

7. Ponudio bih te ja svakako pićem al bih ti prvo nos slomio, računaj tako.

8. Lol braćela, ne bi me ti pipnuo jer ne bi smeo, a to bi ti bilo još veće poniženje.

9. A fine su ti šanse, il' ću te opaliti u glavu ili neću, nema između :D

10. ko će prvi da kaže moj tata je jači od tvog?

11. SRAM VAS BILO DŽUKELE MATORE PA TAKO RAZGOVARATE

12. A lozana ovaj Skocko misli da je najjaci lik u sumi a jednom kad bi ga drkno morao bi ponovo da uci da hoda

13. moj tata imo moždani tako da ništa...

ali ladno me ne bi smio udariti, doduše imponovalo bi ti jerbo sam veći od tebe, ali to bi ti verovatno bio kraj karijere....s druge strane, ja sam pička koja se ne tuče ali koristi druge metode kekekeke

14. E, Glavni, Glavni, mislio sam da ima u tebi ta neka zera viteštva al' slabo.

15. samo u koleno iz auta kase bude vraćo streninga

16. E, Glavni, Glavni, mislio sam da ima u tebi ta neka zera viteštva al' slabo.

samo u koleno iz auta kase bude vraćo streninga

Nema teorije da mu pogodim koleno od onolikog ega

17. Džaba, koljeno mi je plastično, sredi se to za pola sata :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.