Глуп си, Вучко, а још и покварен.
Јесте, кад би УЕФА реаговала на рекла-казала натипсе из (жуте) штампе, пола европских клубова би летело из евро-купова. Па ово је као кад би британски тоалет папир за бескућнике познатији као "Сан" писао о, лупам, малверзацијама Абрамовича и неправилностима у трансферима и спомињао оштру реакцију из УЕФА.
Па шпанска "Марка" (наклоњени Реалу) је блатила Барселону због Месија (порез) и Нејмара (трансфер) па УЕФА није избацила Барселону из еврокупова.
ЕДИТ: И како то да се на дан Звездине утакмице и после брукања Партизана у Европи појави овакав текст?
Samo se ti nadaj. Ako mislis da neko sme napisati ovo bez razloga, onda nema o cemu da razgovaramo.
Direktor Crvene zvezde u ostavci Zvezdan Terzić rekao je da klub ima ozbiljnijih problema od Rajkovića.
- Svi igrači su potpisali, svih 84 fudbalera sa kojima je potpisan reprogram. Stvarno ne znam ništa oko Rajkovića, imamo druge probleme. Nisam stražario i gledao ko je tamo šta potpisivao, možda je potpisao Rajkovićev otac.
84? Sunce ti poljubim... oni nikog ne placaju 10 godina... Mislim da ipak sledi dugogodisnja suspenzija.
Рече ми ортак да је данас бесплатан улаз на запад за кошаркашку публику, па сам као прави циган отишао, кад је већ бесплатно. Иначе немам воље ни на тевеу да гледам нашу лигу. Стварно не изгледа лоше тим, солидна игра. За 5 година ћу причати како сам гледајући Грују са запада присуствовао формирању једне играчине лоло
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Само се ви спрдајте, једном ће ископати тартуфе!
Глуп си, Вучко, а још и покварен.
Јесте, кад би УЕФА реаговала на рекла-казала натипсе из (жуте) штампе, пола европских клубова би летело из евро-купова. Па ово је као кад би британски тоалет папир за бескућнике познатији као "Сан" писао о, лупам, малверзацијама Абрамовича и неправилностима у трансферима и спомињао оштру реакцију из УЕФА.
Па шпанска "Марка" (наклоњени Реалу) је блатила Барселону због Месија (порез) и Нејмара (трансфер) па УЕФА није избацила Барселону из еврокупова.
ЕДИТ: И како то да се на дан Звездине утакмице и после брукања Партизана у Европи појави овакав текст?
Samo se ti nadaj. Ako mislis da neko sme napisati ovo bez razloga, onda nema o cemu da razgovaramo.
- Svi igrači su potpisali, svih 84 fudbalera sa kojima je potpisan reprogram. Stvarno ne znam ništa oko Rajkovića, imamo druge probleme. Nisam stražario i gledao ko je tamo šta potpisivao, možda je potpisao Rajkovićev otac.
84? Sunce ti poljubim... oni nikog ne placaju 10 godina... Mislim da ipak sledi dugogodisnja suspenzija.
Вучко, опрем добро!
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/530941/Zvezda-Besramno-napadanje-nacionalne-institucije
Na kom programu
Hahahahaha reče Bruno Matos pre neki dan da na sledećoj utakmici daje gol.
Biće 5:0
Рече ми ортак да је данас бесплатан улаз на запад за кошаркашку публику, па сам као прави циган отишао, кад је већ бесплатно. Иначе немам воље ни на тевеу да гледам нашу лигу. Стварно не изгледа лоше тим, солидна игра. За 5 година ћу причати како сам гледајући Грују са запада присуствовао формирању једне играчине лоло
Svaki put je besplatan zapad kad dan ranije uzmeš kartu u šopu.
Nikad nisam bio na zapadu. Bio sam na jugu, al na zapadu ne.
https://www.youtube.com/watch?v=qgCrrskDLjM
Lepo. Iako su "baji" na početku nacrtali šest prstiju, pa provalili posle.
Navijam za Partizan, ali sam mislio da ćete ove godine biti bolji u Evropi, i razočarali ste me.
Jbg, teški nam protivnici u LŠ.
Ali dobro neki nam i leže. xe xe
https://www.youtube.com/watch?v=Hd9DNycPNYQ
lol ja konto na KK da ono napišem, tek sad skontah da sam promašio
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdina-opcija-je-bivsi-igrac-borusije-iz-dortmunda-video/120558
Neću čitati, Levandovski je garant.
Nije Levandovski blizu si. Ovaj je dao gol u finalu SP.
Koji će nam taj, pored živog Kataija?!
Rezerva ako Katai opet bude imo problema sa kartonima.