FK Crvena Zvezda

1. secam se ka klinac onih radijskih prenosa.obicno poslednja kola prvog dela prvenstva.pocnu u podne.

2. a derbi kada se prenosio preko radija pa tipa posle 2h na tv ide prenos lolo

3. taj rad.secam se jedne godine da je bio snimak tekme,a jos nije bila gotova.nesto tipa 70i minut tekme,a oni pustaju na tv-u snimak od pocetka.

4. Haha, to je bilo još u vreme dok je Serie A bila na Pinku.

5. Možda nemamo struju ali se barem ne smrzavamo na minus šensaest.

6. taj rad.secam se jedne godine da je bio snimak tekme,a jos nije bila gotova.nesto tipa 70i minut tekme,a oni pustaju na tv-u snimak od pocetka.

Dada, radili su to na derbiju ne znam što da u drugom poluvremenu puste od početka.

kapiram to tadašnja vlast ako dođe do nereda ili tako nešto

7. to mu dodje kao neki poluprenos.igra se tekma,al nije bas da je taj minut.
    secam se serije a i onog lika sto je prenosio.prvo na bk,pa posle na pinku.posle toga prenosila ona 2 degenerika na avali.kao jedan je glodar,a drugi ganci,pa se nesto prepucavaju.nagrade igre,ukljucenja,vasar emisija stajling uz dodatak prenosa.

8. Brndrnga pošto pratiš FKCZV na Viberu, pratiš li Batu Radulovića na instagramu? lol

9. Аутор @Слепи дарује ауторима који постују на ПФК теми гихт за терање комендије са њиховим теоријама завере џДДД

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CTFKqlvWwAA7Apb.mp4

10. MI SE TUČEMO U LŠ A DJE SU GROBARI?

11. HAHAHA MI IMAMO STRUJU A DI JE NJIMA GREJANJE? PRC

12. ZAMOLILI PA DOBILI HAHAHAHA

13. ALO...serendaš godinu dana da čitamo Informer a kačiš naslovnu stranu ALO-a.

L O L

14. Gic, gic vučićupederu. Nemoj da te vide Božo Koprivica i Dule Vujošević kako čitaš ta govna od novina umesto avangardne literature jer će ti za kaznu dati Ničea ili tako neki kura (ne znam druge pisce, ipak navijam za Zvezdu, a mi cigani nismo baš toliko avangardni) da pročitaš i da se obrazuješ. Pacove mali.

15. Gonzo pusi kurac nazadnjace raspali.

16. Ajde, ajde gico ne jedi se. Samo polako rij ta govna u kojima se valjaš, a onda iskopaj neki novi link od ALO ili Kurira, tih ozbiljnih novina pošto znamo da ti je Informer fuj. Hahaha jebote pa ti si dečko karikatura. Toliki si specijalac da nije ni preterano veliki izazov zajebavati te.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.