FK Crvena Zvezda

1. To je bila Liga Evrope. Veče pre toga hapšenja. Dan posle toga još više hapšenja.

To je onda kada vi niste smeli da odete na gostovanje u Novi Pazar. Svako ima svoje loše momente. Ne može se tako gledati na stvari. Ja znam masu cigana i znam ko je sve vama blejao na šipci.
    Jedan je upucan na sred tribine kod vas jer je bežao kod Vizure iz sačekuše, a sledeću tekmu je vodio navijanje.
    To je kao kada bih ja rekao to, da niste smeli u Pazar, a mi se krvili sa ustaškim specijalcima ispred stadiona u Mostaru, a nije sve baš tako.

2. Нисам хтео да ово пређе у полемику ал сад видим да си доста нереалан:) Па каква хапшења нису вам ухапсили 30 000 људи, а то да НЕ СМЕМО да идемо на гостовање у НП, па ишли смо код усташа?

3. Niste smeli da odete i niste otišli. Nije vas bilo u Pazaru. Kao i obično imali ste izgovor, a nije ni trebao.

Ne, mnogo vaših gafova znam i nisu za forum. Barem ne ovakve rasprave. Ovo je za pivce neko :)

4. A inače Hugo samo da napomenem, kada baš hoću, realnijeg sagovornika za to od mene nećeš naći, makar za dešavanja između 1995-2011, jer sam proveo na Jugu sve te godine, a usput sam se sve vreme družio sa ozbiljnim cignaima sa NBGD jer sam iz potpuno Zvezdinog kraja. I odmah mogu da ti kažem, što verovatno i znaš, da priče i ono što se stvarno dogodilio, imaju dve strane i uglavnom 75% svake priče nije istina :)

5. тј. што бих нагласио, да већина овоме...није истина

6. ЏОНИ ПАЗИ СЕ

ЗНАМО ГДЕ ЖИВИШ

БОЦ БОЦ БОЦ

http://cutamug.com/images/predator_i_miliatry_knives_qo5e.jpg

7. KURIR
    EKSKLUZIVNO, SPREGA NARKO DILERA I NAVIJACKIH GRUPA!?
    SAJT VUKAJLIJA SLUZI ZA DOGOVARANJE NAVIJACKIH OBRACUNA!!!
    Mogao bi ovo da obradis u KNINu.

8. Jebote kakva mi je sada ideja za obračun intenet huligana na Vukajliji pala, ali tek je samo bljesnula. Nisam razradio. Al može da bude nešto ozbiljno. Kao Dandžns end Dragons fazon....nešto tako.....moraću da razmislim o ovome.

9. Е ђони не сери, и једни и други су гомна, па из истог су казана, не причамо о Швеђанима и Алжирцима. ДОКЛЕ ДА СЕ ДЕЛИМО НА ЧЕТНИКЕ И ПАРТИЗАНЕ, НА КАРАЂОРЂЕВИЋЕ И ОБРЕНОВИЋЕ СВИ СМО МИ БРАТЈА!

ideja za obračun intenet huligana na Vukajliji pala

Расни би те исевао на кеца.

Едит на овај Хугов пост на вашој теми, нисам гледао текму

КАКАВ ПЕНАЛ КРУ ТИ РАЖЕНИ!

10. Расни би те исевао на кеца.

Ko, Rasni?
    Nemoj da si lud. Rasni ne izlazi iz kuće od kad su mu košije provalile da je predsednik Labrisa, pa se štekovao i samo na netu bleji.

11. Grobari su presmješni.

12. Zvijezda je još prijesmešnija!!!!!1

13. Tokio, Bari, Dule Savić, Stevo Glogovac, Nikola Žigić, Jovan Krneta.

14. Лаже џони, баронише о гробарима нонстоп. Притом је циганолик, убеђен сам да нас ложи да је гробар. Џони цигане! ♥

15. Ajmo Milivoje, Hejsel, Dragan Mance, Preša Spasić, Fadilj Vokri, Tuđman, Voja Stanković i braća Šćepović.

16. Лаже џони, баронише о гробарима нонстоп. Притом је циганолик, убеђен сам да нас ложи да је гробар. Џони цигане! ♥

аџааџаџ падни ми на груди јуначке парт.2

17. Mojim glasom izbio na šestu poziciju. Gurajte dalje.

18. sada je drugi.tesko da ce stici ninkovica,al makar drugi da bude!

19. ценим да је касалица гласао за касалицу

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.