![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Драгослав Јеврић. Ко у земљу да је пропао после свецког у Немачкој...
Alarik, taj brani u Debrecinu.
Иван Шмуци Ранђеловић.
Потези каријере: Гол против аматера из Литваније са пола терена (примио, наравно) и три гола кроз уши против Бајерна из Минхена, од тога два од Тонија Кроса за кога цео свет до тада није чуо.
De je Dudić jeboga otac? A beše on negde tamo u Belgiji, Švajcerskoj?
Сећам се само да је имао јак шут, нисам знао да и даље игра за репрезентацију.
А Шмуцијева катастрофа против ОФКе у купу? Чини ми се да је против ОФке, не сећам се. У сваком случају он је одложио рукавице, прематор је.
Jaooo Randjelovic kad se setim, i Bajerna 3:2, kad onda nisam umro... A gde je Jestrovic?
Јестровић је имао неких добрих 33 када је дошао у Звезду, мислим да не игра више.
Миленко Аћимовић. Јесте Словенац, али играо је за Звезду дуго колико се сећам. И било је неког натезања кад је требао да иде, као ови му не дају он оће курац палац.. не знам шта би са тим човеком.
Oнај Гавранчић што играо на СП 2006. и после био у Партизану.
Milos Maric?
Миленко је играо у Француској дуго, по просечним екипама. Оматорео је већ, пензија.
Marko Markovski, Ljubisa Vukelja, Јирген Ребер
Вукеља јеботе. Тај кад је шибао у Воши и преш'о у Партизан ја сам мислио да ће да кида. Кад оно...
А чувени Душан Петковић, син Илије Шестковића?
Vukelja je negde u Poljskoj, ovu dvojicu ne znam...
Negooo sta je sa Trobokom?
Ахахахаха Горан Тробок. Много сам волео тог играча кад сам био мали. :)
A sta je sa Takajukijem Suzukijem? De je sad on...
Vukelja je igrao i u Banjalučkom Borcu, poslije Partizana.
Valjda je sad u Jokohami.
Mislim na Suzukija...