Ја знам за једну и мислим да је та последња последња. :) Ал' нисам ишао, јер је падала киша и никог живог нисам могао да наговорим да ми прави друштво.
Ljudi, šta beše sa Dramanom ako se tako beše zvao onaj lik što nije dobio šansu u Zvezdi, a posle pržio u svojoj reprezentaciji na SP-u. Onda Blago Georgijev (mislim da je završio u nekom osrednjem bugarskom timu), zatim Anđelković (u nekoj arapskoj zemlji, valjda ima peska pa mu odgovara, imao je sklonosti za zabadanjem glave), sećam se koliko sam ga proklinjao zato što je noj. Ko se seća onda Trajkovića i Tričkovskog, talenti veliki behu, a u stvari govnari. I kako se zvaše onaj lik što je odigrao par mečeva za našu repku, i dovedoše ga u Zvezdu kao veliko pojačanje, igrao na boku, pa je izgubio i status reprezentativca i na kraju i Zvezdinog igrača. Zatim, ko se seća ćelavog Pantića (isto negde istočno otišao, verovatno Koreja neka, čini mi se), debele bombe Ailtona (eksplodirao i penzionisao se). Pa zatim Đorđe Tutorić.
Trišović, Bajalica, Burzanović, Betoligar, Filip Đorđević (jedan u nizu velikih talenata za koje sam lično smatrao da su talentovani koliko i bukva ili hrast), Ignjatijević, Obrić, Marjan Marković....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Andrija Delibašić, Srđa Knežević, Bojan Zajić, Dragan Mladenović.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ajazdin_Nuhi
Не знам да ли се неко сећа овог човека.
http://sport.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/09_septembar/23/sport/huligani5.jpg
Играо је неколико година у Партизану, потом у Шпанији, да би последњих пешес година каријере провео у Смедереву (тадашњем Сартиду). Проглашен је најбољим играчем у историји "витезова". Данас обавља функцију директора у смедеревском гиганту.
СВИМА ВАМА НОЋНА МОРА БОГДАНОВИЋ ГОРАН, БОГДАНОВИЋ ГОРАН, БОГДАНОВИЋ ГОРАН!!!
како га се не сећам, гледао га овде у смедереву стално, играо је једно 5 опроштајних утакмица :D
Ја знам за једну и мислим да је та последња последња. :) Ал' нисам ишао, јер је падала киша и никог живог нисам могао да наговорим да ми прави друштво.
A Isailovic iz Partizana? Jedna-dve sezone u Valjadolidu (valjda), a posle?
Брновићи, Маринковићи... Рашовић, мислим да се пензионисао, Ивић, ваљда још дела у ПАОК-у...
Ljudi, šta beše sa Dramanom ako se tako beše zvao onaj lik što nije dobio šansu u Zvezdi, a posle pržio u svojoj reprezentaciji na SP-u. Onda Blago Georgijev (mislim da je završio u nekom osrednjem bugarskom timu), zatim Anđelković (u nekoj arapskoj zemlji, valjda ima peska pa mu odgovara, imao je sklonosti za zabadanjem glave), sećam se koliko sam ga proklinjao zato što je noj. Ko se seća onda Trajkovića i Tričkovskog, talenti veliki behu, a u stvari govnari. I kako se zvaše onaj lik što je odigrao par mečeva za našu repku, i dovedoše ga u Zvezdu kao veliko pojačanje, igrao na boku, pa je izgubio i status reprezentativca i na kraju i Zvezdinog igrača. Zatim, ko se seća ćelavog Pantića (isto negde istočno otišao, verovatno Koreja neka, čini mi se), debele bombe Ailtona (eksplodirao i penzionisao se). Pa zatim Đorđe Tutorić.
I naravno Guma Bogdanović. :)
Trišović, Bajalica, Burzanović, Betoligar, Filip Đorđević (jedan u nizu velikih talenata za koje sam lično smatrao da su talentovani koliko i bukva ili hrast), Ignjatijević, Obrić, Marjan Marković....
E zbog ovog čoveka me duša boli. Kako je ovo dobar lik.
http://www.youtube.com/watch?v=wsRbnPQbdKc
Kako niko nije pomenuo Pjanovica?
Malbaša, Ernan Barkos ( Varkos) , Molina, Burzanović
E ljudi, šta je bilo sa Zvonkom, može li da hoda?
http://www.youtube.com/watch?v=HuEV_tzXHhk
Zoran Bata Mirković ljudi..
LJUBI VAS BATICA DECXKO !
Damir Kačar, levonogi bombarder koji je neretko znao da iznenadi protivničke golmane sa očajnim izvođenjem slobodnjaka sa 40-45 metara
EDIT: da kupuse, Čakar, jbg skoro je isto
edit2: a šta je sa Milivojem iz Partizana?
Мислиш Чакар :)
ДАМИР ЧАКАР ОЛЕ!
A Sikimić?
Сте поменули Анту Дробњака, ВИктора Треневског, Жунгула Исаиловића(мог комшу) и Ардијана Ђокаја?
Drobnjaka i Trenevskog nismo.