Ма изгубили од Шпаније 4:3 тад кад је Говедо дао гол. Везије искључио Јокановића, јеб'о му Милојко све по списку тих дана. А дали су нам гол кад је почело да свањава, Норвежани већ били завршили меч и чекали да Шпанци не победе.
Skocimisu, kada pomenu Cirkovica, on je rodom iz Milica, kada je pucao penal protiv Njukasla kazu da je njegov otac skocio i rekao "Jebo ti mater ako sada promasis nikada vise ne dolazi kuci"...
Zoran Bata Mirkovic deco !
Муслера и Ђего Форлан!!!11
Džoni Novak!
Malbaša, Milivoje Ćirković, Goran Trobok, Ivić, Brnović i Ćurčić! Jebač do jebača! I onaj debil Simon Vukčević!
Душан Бајалица. Сећам се утакмице тамо негде 2006. године кад смо његовим аутоголом у 95. минуту добили 1:0 :)
GOVEDARICA!
Sad čitam vijest o omladincima i ne mogu da vjerujem da je Govedarca tako jeben trener!
Говедарицу памтим по голу на ЕП 2000, заборавио сам против кога, знам да смо победили 4:2...
Милутинац и Ђего Форлан!
Да напоменем да је Ђего из Лике, и да је рођак Мири Фурлан, тако да је љути Крајишник и Срб.
@Лупус
Изгубили од Шпаније 4:3 2000.
Ја мислим да он дао гол Шпанцима, нешто од пречке и да смо то изгубили 4:3.
@ Лупус фром купус
Говедарицу памтим по голу на ЕП 2000, заборавио сам против кога, знам да смо победили 4:2...
Dobili smo Slovence...
Сјебао нас Жил Везије тад.
Zar nismo igrali nerešeno sa Slovencima 3:3....kad je Mihajlović dobio crveni?
Slobodan Komljenović. Igrao 1998 za reprezentaciju na Svetskom.
AJAZDIN NUHI !!!
Ма изгубили од Шпаније 4:3 тад кад је Говедо дао гол. Везије искључио Јокановића, јеб'о му Милојко све по списку тих дана. А дали су нам гол кад је почело да свањава, Норвежани већ били завршили меч и чекали да Шпанци не победе.
Ахахаха, Нухију смо певали "Нухи транвестит, Нухи транвестит, Нухи, Нухи, Нухи транвестит"
E tacno da je bilo 3:3 protiv Slovenije, i dalje mislim da je dao gol Slovencima a ne Spancima... Mada moze biti da opet grijesim...
Skocimisu, kada pomenu Cirkovica, on je rodom iz Milica, kada je pucao penal protiv Njukasla kazu da je njegov otac skocio i rekao "Jebo ti mater ako sada promasis nikada vise ne dolazi kuci"...
Ja sam grobar ali realno Partizan je vecito bio pun Siptara, muslimana, cigana i te ekipe