Zaboravljeni likovi srpskog fudbala

1. E tacno da je bilo 3:3 protiv Slovenije, i dalje mislim da je dao gol Slovencima a ne Spancima... Mada moze biti da opet grijesim...

Шпанцима дао, Словенцима Саво завуко 2 и Љубинко 1.

2. Pa šta ako je bilo Muslimana i Šiptara? Neću valjda da se stidim igrača mog kluba. Svašta.

3. У јеботе ова тема буди успомене ..... хаха .....

Миливоје Ћирковић , цар се пензионисао ....
    јебени Лео Леринц нервирао ме опако у дербијима ...
    Нухија памтим само по једној утакмици , када смо у Београду играли 3:3 са Спортингом у купу УЕФА .....
    Горам Гавранчић манекен ....
    Сузуки "легенда" јапанског фудбала ,дизали га у небеса ....
    Буњевчевић и клупа Тотенхема ...
    Дејан Стефановић , првотимац Портсмаута ..... чуди ме да га никад нису звали у репрезентацију ...

4. Стефановић је, не баш кратко време, био и капитен Портсмута.

5. Е, се сећате легенде Бошковић Бранка и оног гола у Загребу за младу репку, кад се окренуо и стрељао публику? Лолололо ако неко може да ишчепрка, нека ми окачи тај снимак.

6. Дефинитивно Рамбо Петковић, не знам који курац нису њега звали у репрезентацију... Он је јебена легенда у Бразилу, кад су питали Бразилце ко ће освојити Мундијал 2010. одговорили су- Србија. Што? Па имају 22 играча боља од РАМБА :)

7. лололол јадни бразилци, ШТО ГА ОНИ НИСУ ЗВАЛИ!

8. ЈЕБИ ГА, нема фенси име ко Роналдињо и слични зубати црнци :)

9. Јеби га ал има име као најкрволичнији лик икада! РАМБО! :)

10. потенцијал, то је завера бразилских Шиптара сигурно... Наше горе лист Рамбо, а они морају да га скењавају. РАМБО ИЗДРЖИ

11. Dejan Osmanović. Legenda živi. Kalea - najbolji izvođač slobodnih udaraca ikad!

12. Dankane, jesi siguran da je Branko Bošković to radio? Vučinić je to radio na Marakani, a u Hrvatskoj je to bio neko od partizanovaca, mislim Tomić...

Dejan Govedarica je gospodario Indeksom iz novosadske pete lige, sad je trener kadeta u reprezentaciji.

13. Dejan Osmanović se vratio u Bežaniju, mislim. Mene zanima da li zna neko za Srbu Stamenkovića? Igrao za Zvezdu sredinom sedamdesetih, kažu da je bio neverovatan potencijal i najbolji tehničar generacije, ali nemirnog duha. Kasnije igrao mali fudbal po Americi.

14. Габријел Кордова Клео...

15. Dankane, jesi siguran da je Branko Bošković to radio? Vučinić je to radio na Marakani, a u Hrvatskoj je to bio neko od partizanovaca, mislim Tomić...

Јест Томић је то радио кад смо изгубили 3:1. А неко је од наших то урадио онда кад смо их изгрували овде 3:0 па тамо у реваншу. Мислим да је Бишевац...

16. Auuuuu kad se fudbal prenosio na pinku.. :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.