Миливоје Ћирковић , цар се пензионисао ....
јебени Лео Леринц нервирао ме опако у дербијима ...
Нухија памтим само по једној утакмици , када смо у Београду играли 3:3 са Спортингом у купу УЕФА .....
Горам Гавранчић манекен ....
Сузуки "легенда" јапанског фудбала ,дизали га у небеса ....
Буњевчевић и клупа Тотенхема ...
Дејан Стефановић , првотимац Портсмаута ..... чуди ме да га никад нису звали у репрезентацију ...
Е, се сећате легенде Бошковић Бранка и оног гола у Загребу за младу репку, кад се окренуо и стрељао публику? Лолололо ако неко може да ишчепрка, нека ми окачи тај снимак.
Дефинитивно Рамбо Петковић, не знам који курац нису њега звали у репрезентацију... Он је јебена легенда у Бразилу, кад су питали Бразилце ко ће освојити Мундијал 2010. одговорили су- Србија. Што? Па имају 22 играча боља од РАМБА :)
Dejan Osmanović se vratio u Bežaniju, mislim. Mene zanima da li zna neko za Srbu Stamenkovića? Igrao za Zvezdu sredinom sedamdesetih, kažu da je bio neverovatan potencijal i najbolji tehničar generacije, ali nemirnog duha. Kasnije igrao mali fudbal po Americi.
Dankane, jesi siguran da je Branko Bošković to radio? Vučinić je to radio na Marakani, a u Hrvatskoj je to bio neko od partizanovaca, mislim Tomić...
Јест Томић је то радио кад смо изгубили 3:1. А неко је од наших то урадио онда кад смо их изгрували овде 3:0 па тамо у реваншу. Мислим да је Бишевац...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Шпанцима дао, Словенцима Саво завуко 2 и Љубинко 1.
Pa šta ako je bilo Muslimana i Šiptara? Neću valjda da se stidim igrača mog kluba. Svašta.
У јеботе ова тема буди успомене ..... хаха .....
Миливоје Ћирковић , цар се пензионисао ....
јебени Лео Леринц нервирао ме опако у дербијима ...
Нухија памтим само по једној утакмици , када смо у Београду играли 3:3 са Спортингом у купу УЕФА .....
Горам Гавранчић манекен ....
Сузуки "легенда" јапанског фудбала ,дизали га у небеса ....
Буњевчевић и клупа Тотенхема ...
Дејан Стефановић , првотимац Портсмаута ..... чуди ме да га никад нису звали у репрезентацију ...
Стефановић је, не баш кратко време, био и капитен Портсмута.
Е, се сећате легенде Бошковић Бранка и оног гола у Загребу за младу репку, кад се окренуо и стрељао публику? Лолололо ако неко може да ишчепрка, нека ми окачи тај снимак.
Đorđe Pantić
Дамир Чакар
Дефинитивно Рамбо Петковић, не знам који курац нису њега звали у репрезентацију... Он је јебена легенда у Бразилу, кад су питали Бразилце ко ће освојити Мундијал 2010. одговорили су- Србија. Што? Па имају 22 играча боља од РАМБА :)
лололол јадни бразилци, ШТО ГА ОНИ НИСУ ЗВАЛИ!
Dejan Govedarica
ЈЕБИ ГА, нема фенси име ко Роналдињо и слични зубати црнци :)
Јеби га ал има име као најкрволичнији лик икада! РАМБО! :)
потенцијал, то је завера бразилских Шиптара сигурно... Наше горе лист Рамбо, а они морају да га скењавају. РАМБО ИЗДРЖИ
Dejan Osmanović. Legenda živi. Kalea - najbolji izvođač slobodnih udaraca ikad!
Dankane, jesi siguran da je Branko Bošković to radio? Vučinić je to radio na Marakani, a u Hrvatskoj je to bio neko od partizanovaca, mislim Tomić...
Dejan Govedarica je gospodario Indeksom iz novosadske pete lige, sad je trener kadeta u reprezentaciji.
Dejan Osmanović se vratio u Bežaniju, mislim. Mene zanima da li zna neko za Srbu Stamenkovića? Igrao za Zvezdu sredinom sedamdesetih, kažu da je bio neverovatan potencijal i najbolji tehničar generacije, ali nemirnog duha. Kasnije igrao mali fudbal po Americi.
Габријел Кордова Клео...
Јест Томић је то радио кад смо изгубили 3:1. А неко је од наших то урадио онда кад смо их изгрували овде 3:0 па тамо у реваншу. Мислим да је Бишевац...
http://www.youtube.com/watch?v=32JhNy5blZ8&feature=related
Јесте Бишевац...
Auuuuu kad se fudbal prenosio na pinku.. :D