![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Свеједно, ПРАВДА ЗА ПРЕДРАГА СТАНКОВИЋА! И ЦАРУ!
А она корејанска ђубрад што су играла за Партизан крајем осамдесетих? Како се зваху?
Ифеани Емегхара и Обиора Одита. Релативно скоро играли, и колико се сећам овај први био баш добар.
А Камел Заим, нови Зидан, чувено Партизаново појачање од пре 2,3 године?
Ма, дај ти мени та два Корејанца, они ми требају сад!
Nisu bre Korejanci nego Kinezi, Điju i Liju. A kad reče Korejanac Kim Či Vu iz Partizana, odigrao polusezonu ali nije bio loš.
Блесинг Макунике, некад велика нада Јавора, трагично настрадао у родном Зимбабвеу у саобраћајној несрећи. Никада те нећемо заборавити, заборављени личе српског фудбала!
Кинези су играли за Партизан осамдесетих, Данкане.
Е, то Џоне. Знам да јесу нека ђобрад с'оног свијета.
Zoltan Sabo, jest da je igro za Madžare al je rožden ovdi.
Izvolte
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Expatriate_footballers_in_Serbia
Добар је ово именик, дзони. Гоце Христов! Какав је то био играч!
Điu i liu lololololo sećam ih se :)))
Fadilj Vokri ? ;-)
И онај Пољак леви бек што су га звали мало Раза, мало Ржаса, па мало Жонса. :)
Tomaš :D
A Niša Saveljić? Kakav je to bačje bio...
И онај Пољак леви бек што су га звали мало Раза, мало Ржаса, па мало Жонса. :)
Мало Слађа, мало Зорка, мало трупци и моторка?
А бугарски Бебето-Асен Николов? :)
Јел се сећа неко замене за Кежмана? Мајкл Драган Ћурчија... Одиграо пола утакмице, сад је колико чујем негде у Македонији, игра за неке ојебине....
ЕДИТ:
Томас се звао...
Виктор Треневски
http://i56.tinypic.com/mvpvyf.jpg
E sada 'bem li ga dal je ovo Điu ili Liu....