Smešni video klipovi

1. Beži bre, ovi su nenormalni, ima nekoga da rokne srčka od njihove zajebancije.

2. Bgate, neveruem da niste okacili velikog senseia iz ckole zavodjenja, Pedza strajks agen!
    http://www.youtube.com/watch?v=0G4AZ1vEEIg

3. Јесмо на чету десетине пута, реална спика је, just cant get enough of it. Нека се и овде нашао каизенова.

4. Meni nije jasno zasto svi kenjate po ovom liku?
    Meni je on potpuno na mestu! I ne razumem ove kokoske koje ga zovu u emisiju i na silu pokusavaju da nesto izvuku iz njega da ga naprave debilom. Tj. razumem ja i njih, videle su da je jedinu emisiju pogledalo vise od 10 ljudi -prosla sa njim, pa ajd opet. Verujem da je ovaj lik u stanju da pomogne velikoj vecini ljudi. E sad, sto mi kenjamu po svemu sto je u svetu normalno jbga. Do pre deset godina su se ljudi masovno smejali ljudima koji idu kod psihologa i po difoltu ih oznacavali sa ludacima iz laze. Za pet godina ce ovaj baja da drzi skolu za instruktore zavodjenja i da napravi servis po gradovima u Srbiji i uzme kes, dok vi sedite i smejete mu se.
    Jedino sto ga jede trema, al jbga...to moz svakom da se desi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.