Smešni video klipovi

1. Daj bre Muss, ajde sto trolujes, ali sto trolujes lose, ne ide to. Ne mozes da prodajes deterdzent, a da smrdis na govno, jbg. Koji moj skola zavodjenja, a oduzme se kad vidi zensko. Jos mu kokos dala da pipne sisu, oduzeo se kao osnovac posle roditeljskog, sreca da je sedeo pa nismo videli erekciju. On da je profi, posle emisije bi je odradio, a siroma' se toliko izgubio da je umesto izlaznih vrata studija izasao u dvoriste usred snimanja.

2. Majke mi stojim iza onog sto sam napisao. On je teoreticar. Verujem da zna psiho cake za dizanje samopouzdanja i to. Realno, sta si ocekivao da treba da uradi? Stavi se na njegovo mesto. Dodjes u emisiju i dve nedojebane kucke oce da naprave idiota od tebe i to forsiraju. Ne kazem, da je lik-nije, ali definitivno nije dileja.

3. Jeste, 7. post unazad.

4. Знам, него реко' кад сви каче, могу и ја.

5. Hahaha, kad god pomislim da nema gore od Srbije, pogledam neki klip iz Bosne i bude mi lakše!

6. http://www.youtube.com/watch?v=xY3e-clQdJw

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
    Elem, tražio sam bilo koji klip ove jebozovne voditeljke da okačim na drugoj temi, ali se ovome smejem deset minuta!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

7. Hahaha, kad god pomislim da nema gore od Srbije, pogledam neki klip iz Bosne i bude mi lakše!

Чуј, чуј... У Босни ко је прс'о зглавом он се зајебава, ви с ону страну Дрине и нисте баш неки весељаци генерално гледано. Да не дужим, знаш како уосталом кажу: јебеш земљу којој је Босна запад :)

8. Elem, tražio sam bilo koji klip ove jebozovne voditeljke da okačim na drugoj temi, ali se ovome smejem deset minuta!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Она двојица ко да су се договорила да је зајебавају. А још се јадна збунила, провјерава је л' тачно :Д

9. Taj rad, Faco! Ovde se odavno tešimo time što je drugi veći jad od nas, no ne želim da ovome dodamo političku konotaciju. Suma sumarum, nije Sloba kriv, mi smo govna!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.