Морам некоме да се изједам

1. Кад сам се родио, био сам једна од најтежих беба које је приштинско породилиште видело у својој дугој историји. Током година нисам имао ентузијазма за храном тако да сам сада, веома, мршав, и никако не могу да набијем неку пристојну килажу. Да ли мислите да имам неких метаболичких сметња, типа пантљичара, курци, палци, или сам само лењ да једем довољно да бих се угојио?

Плус, имате ли оваквих примера у својој околини и ако имате, како су они решили свој проблем?

2. verovatno si u pubertetu. rastes i tako to. uzmi meko i meso i tako to.

3. Мора да си баксуз, кажу бабе да баксузи никако не могу да се угоје. :)

4. Лоле, била је већ тема о томе како да се угојиш, не знам како се зваше. Знам да сам написао тамо подужи пост о томе како сам се са 65 кила попео на 90.

5. Imamo ovakvih primjera u okolini,ali nijesu riješili problem.Probali su sa tabletama sa apetit-ništa,jeli mlijeko i keks-ništa.Možda si jednostavno takav.

6. Kad sam se ja rodio krajem sedmog meseca trudnoće imao sam jedva 2.5 kila ali ne lezi vraže sad sam copina, trve brđan tako da to nema veze ni sa čime.

Verovatno imaš prirodno brz metabolizam, što je dobra stvar. Smem da se kladim i da imaš blago povišen pritisak, ništa opasno.
    Za pravilno tovljenje a bogami i gubljenje kilograma postoje dve svete opcije: pravilna i redovna ishrana i normalan san (da legneš pre 11 uveče i spavaš minimum 8h).

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.