Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Лаки, кој курац ће ти Миљковић? Убаци боље Рнића ако хоћеш неког од наших или Туту Бугарина :)

2. Dajte linak da i ja napravim ove nase...ionako ih vise volim od svih ostalih. :)

3. A jel ima neka liga za nas sa Vuke ili?

4. Evo i mojih. Ne znam što sam ih složio, ali ajd.
    http://img195.imageshack.us/img195/1631/slikaoo.jpg
    EDIT: Nisam vidio da li ima ograničenje na samo 3 igrača iz lige, ako nema onda ću da popravljam :D

5. Jbt,koji kurac,idem da se registrujem,i sve ok,i posle mi trazi lozinku,za koju me malo pre nije ni pitao da napravim? :S

EDIT: AHAHAHAHHA KAKO SAM GLUP!!!!!

6. Jop uvijek neće da mi se uloguje na EPL. Stalno izbacuje grešku šifre, onda idem da je promijenim, pa mi kaže riknuo server. Jebeni britanci.

7. Jel ima neka liga za Vuku za ove nase? Napravih timcinu,Borha kapiten! :)

8. Jop uvijek neće da mi se uloguje na EPL. Stalno izbacuje grešku šifre, onda idem da je promijenim, pa mi kaže riknuo server. Jebeni britanci.

Isti slučaj, majke im ga nataknem. Svugde im haos. -.-

9. Pa možemo napraviti. Aj neko nek obrne.

10. То је вероватно зато што једно 30 милиона људи покушава да се накачи у исто време, па је преоптерећен сервер. :) Мени је тако синоћ било, тек око 5 ујутро се улоговах.

11. Ma ne znam jesam li namjestio ekipu, a počinje za 2 sata liga.

12. Па готово ти је свакако, тек до пола 12 или пола 1 могу да се подешавају екипе.

13. nece da mi se registruje glupo sranje, prijavljuje mi neku gresku, opoganim mu se po glavi

14. Moj tim je pfcabara. Nego, Vlatko, jel treba neki kod za ovu h2h ligu? Meni ga nisi poslao.

15. Izvinjavam se što te nepravedno optužih. Poslao si mi kod, nego sam ja idiot. Probaću sad da se prijavim ako uspem da se ulogujem. Kakva je situacija sa naknadnom prijavom za h2h ligu?

16. Mislim da to nije moguće.

17. E uspeo sam. Taman sam mislio da odustanem, kad me ulogova. Još 45 minuta i počinje!

18. Jel bi mogao neko ko uspe da se uloguje da okači parove ovog kola za head2head?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.