Ja mislim da se igra Premijer liga danas...znači danas počinjemo...Molio bi (mada niej nužno) da ljudi koji su ušli u lige, a nisu pokazali kako im se zovu timovi da napišu, čisto radi evidencije.
Devetare, ti samo namesti igrače i ne sekiraj se :) Komp radi sve sam. U ponedeljak samo proveri poene, i vidi gde si grešio. Onda: eventualno prodaj, pa kupi.
Klasik sistem je šljakanje zbira bodova, ko ima najveći zbir pobednik, dok je h2h sličan, bar po bodovanju kao "realni" fudbal. Ko pobedi u međusobnom susretu 8ko osvoji više poena) dobija 3 boda.
Баш хтедох да предложим ово што и Дуб :) Ја сам направио тим...
NMF, sad sam ti poslao kodove.
Prokleti Mutanti - menadzer Bushido
Hoce li biti neka liga za domaci fudbal na mondu? Ako je uopste moguce kreiranje lige.
Jao, ne znam za ovaj srpski fantazi, videću da li ću se priključiti.
Krv, šaljem ti kodove sad.
Јел се игра данас, и како играм. Мислим имају оне двије лиге ? па ми ништа није јасно.
Ja mislim da se igra Premijer liga danas...znači danas počinjemo...Molio bi (mada niej nužno) da ljudi koji su ušli u lige, a nisu pokazali kako im se zovu timovi da napišu, čisto radi evidencije.
Devetare, ti samo namesti igrače i ne sekiraj se :) Komp radi sve sam. U ponedeljak samo proveri poene, i vidi gde si grešio. Onda: eventualno prodaj, pa kupi.
Klasik sistem je šljakanje zbira bodova, ko ima najveći zbir pobednik, dok je h2h sličan, bar po bodovanju kao "realni" fudbal. Ko pobedi u međusobnom susretu 8ko osvoji više poena) dobija 3 boda.
Moj tim je BVDLGA...
EDIT: E a gde da vidim sa kim igram head to head?
Već 15 minuta se pokušavam ulogovati i neće. prvo problem sa serverom, sad sa šifrom. Jebem li ga.
Jel ima još neko problema sa logovanjem?
Ај да играмо ову нашу , супер фантази!
Ајд, ја сам направио тим а видео сам да имају и приватне лиге... Влајко, ај направи нешто...
Čekaj da vidim da se ulogujem pa ću da ti kažem...
Dube, možda je server preopterećen, sad ću da pokušam i ja...
Ni ja ne mogu da otvorim sajt. Strpite se...
Овај наш је јебенији него премијер ....
Ево мојих домаћих пулена
http://www.dodaj.rs/f/2Y/v4/4dbSCNcN/safasfaf.png
ahahaha, naši...nekako su mi kvlt...možda i ja napravim ako imam vremena :)
Тај рад Грофе, ја боље познајем Премијер лигу него нашу иако нашу гледам скоро сваки викенд :)
Pa razume se Lfromkupuse, ja polovinu Zvezdinih igrača ne bi na ulici prepoznao :)
Evo moje bede
http://img718.imageshack.us/img718/7137/fasv.png