Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Mene neće da uloguje od jutros.

2. Nema veze, pfcbara :) sda ću ja da proverim ulogivanje...ne znam ni ja šta se dešavalo danas.

3. Да ли голмани и дефанзивци још увек добијају поене за непримљен гол?

4. NMF
    Да ли голмани и дефанзивци још увек добијају поене за непримљен гол?

Наравно. :)

Мени данас играли:

Рисе (Фулам) - нису примили гол, очекујем 6 поена, ако је бодовање као за ЛШ што је било.
    Агер (Лузерпул) - примили један - очекујем само бодове а минуте на терену.
    Стјуарт Даунинг - исто као Агер
    Трабант, овај што сте га овде препоручили - исто, само за минуте
    Флечер (Вулверхемптон) - дао гол у победи 2:1.

Фино за први дан.

5. Meni Samba i Marvo( ovaj iz Njukasla, jebem li ga u ime zakukuljeno) nisu igrali, na Hoze Enrikea i Dauninga dobijam minute, a na kapitena Suereza će biti malo više, ali jebem li ga što promaši penal.
    Ne znam da li se dobijaju bodovi za to što je nad njim napravljen penal? Taman da se poništi sa ovim što je promašio isti.

6. Ne znam da li se dobijaju bodovi za to što je nad njim napravljen penal? Taman da se poništi sa ovim što je promašio isti.

Нисам до сад ни једном играо фентази на коме се за то добијају поени. Мрзи ме да идем сад да читам правила тамо како је на овом...

7. Meni Suarez dao gol danas, Milijas nije igrao, verovatno cu tu dobiti poene Tiote iz Njukasla koji je igrao, Dzarvis zamenjen na poluvremenu, Henderson igrao, tu ocekujem bodove na minute, Kejhil iz Boltona dao gol, i nisu primili nijedan, sutra cekam Vidica, De Geu, Kompanija, Runija, Ivanovica i Eteringtona...

8. Ne smem ni da gledam.

9. Žervinjo dobio crveni.

10. Све чу ве потепам.

11. Зашто ми поред сваког играча пише да је играо 0 минута то јест није играо?А знам да су Дан и Колоћини играли , овај други добио картон чак :))

12. Laki, svima piše tako. U LŠ fantaziju apdejtuju odmah po završetku. Izgleda da će se ovde morati malo sačekati. Mislim da si ti Laki imao i Adama u ekipi, on je imao asistenciju danas.

13. Јок , мени данас играли :

Амеоби , Колоћини , Дан , Гамст .. и као измене Шварцер , Леива и Класнић .

14. Klasnić je dao i gol. Pa zavisi kako si ga postavio, ako ti ne bude igrao neki napadač, onda će njega automatski da ubaci.

15. Е курац онда , Амеоби игро од 73. а други наступа сутра ,Руни.Срећо курата ....

16. Meni dvojica dali gol. Ima još par koji nisu igrali, valjda ću skrpiti koji poen.

17. Laki, stavljaš likove koji igraju subotom, a onda na osnovu njihovih igara, ostaviš ih u ekipi, ili mijenjaš sa igračima koji igraju nedeljom. Izgleda da ti to nisu rekli. Jbg, ali sada znaš.

18. Tek sad sam se ulogovao, tako da cu imati dedukciju poena kao sto je trebala Vojvodina.

Ne trazim alibi, ali cenim da je Grof Tole Paskacic namestio, da bi me sputao da plenim od samog starta.

Od narednog kola trpam agresivno, kao Tulum po aparatima

19. Tulum ne igra aparate. Iš.

Mene mrzi da se registrujem. Ti fantaziji mi zanimljivi prva tri kola, posle se smorim. Treba izgurati 39 kola.

20. Е јел могу ја да упадне м у 2. коло којим случајем ил су готове пријаве,јебига тражио сам последих пар дана и ништа после нисам стиго ај ако неко може одма да ми јави...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.