Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jebote, ja nakrkao iz Njukastla 3 komada, a oni prodali i Džoija, jebote.
Prošle sezone nisam nikoga prodavao jer sam imao trojicu iz Liverpula i onda Kerol prešao kod njih u januaru. I ja od polusezone nisam prodavao nikoga :D
a ja sam svake nedelje prodavao po jednog :) dva puta sam menjao njih 4 :)
http://img829.imageshack.us/img829/5875/fentazitim20112012.jpg
Ово је мој тим, мада знајући како то обично иде, мењаће се он у току сезоне. Мој циљ је топ 3.
Jebem ti ograničenje od 3 igrača. Ni Škrtela, ni Agera. Prošlu polusezonu su mi Reina i Škrtel donijeli brdo bodova.
Jebote, šta smo se svi uvatili za ovog Al-Habsija :)
a vidim i Samba je sveprisutan. :)
Meni je Samba bio u ekipi i cijelu prošlu sezonu, možda i najstandardniji pored Vidića i Baneta. U početku sam imao i Kolarova, ali se povrijedio i nije igrao. A sad ima konkurenciju u Klišiju, a ovaj Manćini kako voli igrati defanzivu, poslaće Kolarova da igra lijevog veznog, dok mu Gael bude iza leđa.
Овако сам и ја нешто контао као Џони, нека га Вилшир па ако засере мењам.
Е да, препоручио бих вам Синклера из Свонсија, он им је како читам најбољи играч, могло би да се деси да донесе крш поена а не кошта много. Онај рад као Адам прошле сезоне.
Vidio sam da dvojica imaju Adama u postavi, a ja i Peki Dauninga, pa koga usere :)
http://img839.imageshack.us/img839/3883/unleduh.jpg
Kad smo kod toga ko je koga imao prošle sezone (al je gej rečenica)
Adam kobjašnjavao, Dićvi, Hart, Kembel iz Blekpula mi doneo titulu, Tevez i Berbatov jedno vreme, Pedersen i Nzogbia isto...
Ali stvarno, meni na pamet ne bi palo da su dosta njih uzeli Sambu ili AlHabsija :)
Ču vidim Svonsi, Dvajte, ali odkad Karleuša ne igra tamo, nije to isti tim.
Joj, Stivene, a gdje ti je Stiven?
EDIT: I Džeko ti kapiten, kraj živog Suareza?
Џерард ми је био уместо Ван дер Варта, али се повредио. Пише до септембра.
Едит: То је за сад, можда се предомислим до прве утакмице. Имам неки осећај да ће Џеко да наканта Свонси.
Ево мојих
imghttp://www.dodaj.rs/f/3C/kv/2H75fiFd/fafafasd.png/img
едит: сад је колико толико добра слика.
Ne dam Reinu, za tri Harta.
Moj tim, pošto me zeza Print S. moram da pišem
gol: Hart, Al-Habis
Odbrana: Huth, Hangeland, Ivanović, Vidić, Distin
Sredina: Adam, Modrić, Etherington, Jarivs, Vaughan
Napad: Davis K, Odemwingie, Rodallega
Au, dobro!
Jao Meireleša sam zaboravio, on je otac.
A skoro svi imaju Odemingvea :D
da bre :) nigerijski Rus arči.
I ja sam ga vrbovao prošle godine, ali na kratko.
Па он је растурао прошле сезоне. :)
А и уопште ти главни играчи у слабијим тј тимовима који не конкуришу обавезно за сам врх табеле знају да донесу доста бодова. Неко мора да даје голове и асистира и тамо, а обично не коштају превише тако да је то одличан посао. Ево Педерсен, Нзогбиа и Адам прошле сезоне живи докази. Зато сам ставио и Синклера, Холта и Одемигвеа.
Ja sam žrtvovao štopere, za Dauninga, ako ne bude igrao, najebaću se majke Keniju. U napadu sam morao da smanjim apetite. Prošle sezone sam imao drogbu, teveza i kerola, ove sezone, malo tanje :D