Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ЏЕКО ЗАВУКО ЈОШ ЈЕДАН ИДЕМООО xD
Ако, нека дају петнес комада, а Агуеро нек се шета около и нека се грли с њима кад не може ништа да уради.
Из пуног џака пички, ја сам се за курац у'ватио...
Jebote, ako je neko od vas uzeo Dzeka, nije se zajebo.
Dade i kurac gol, Peki. :) Nije sve tako sivo :D
ево пеки, завуче га и агуеро (:
Нема шансе још један да да. Нема теорије! :Р
народе одох на стадион да гледам звезду, видимо се око 7 да видим шта је урадила ова моја животиња xD
Ne budi proklet :D
Хахахаха
Богами како кренуло , тешко ћу да задржим прво место.Овај тек сад пустио Мицаха да игра , Силва јес да ради ал се то не види у поенима ... Све наде полажем у Рунија ...
Ево сад га Харт и примио , крв му јебем ....
Aguero uvali foru Saviću :D
Само нека сјаји Џеко! :)
Извуче ме човек, јер ми је само Босингва донео неке бодове. Још очекујем и 3 бода као бонус(пута 2).
Propast! Kataklizma! Verujem da ću menjati tim skroz, ovi se ič nisu pokazali. :/
Ај да чујемо, коме је Џеко као капитен донео више поена него мени цела постава?
Ne ide ovo ovako, drpio sam Nasrija dok nije poskupio. Iduće kolo, nova pojačanja, ionako imam viška 1.8m, a niko ne daje golove, jebem ti procjenu. Kad će više LŠ, ovo počelo da smara :D
Ма полако , ово је тек треће коло а има укупно 38 кола.Ничија није до зоре горела :))
По мојој тренутној процени , идеалан тим ћу успети да скрпим за 3 кола.Евентуално 4.
И јебем те Клеверли да те јебем по сто пута!Овај стварно не рачуна више на Гигса , неверујем .........
Polako, Laki, čuva ga za LŠ. U EPL-u se kale ;)
Брани га Де Геа!
Јој мајко, нема ни курац од овог фентазија за мене. Све погрешни избори играча, још ме и лоша срећа бије. Гол Класнића ме коштао 5 поена, а био је скроз небитан за њих. Гол Тотенхема ме коштао 5 поена, и ево ово сад, 4 поена.
Најбољи могући сценарио за мене. Де Геа одбрани пенал, а Волкот да гол. Боље није могло. :)
Ajde, šta se žališ, ja sam zbog Klasnića i one gluposti golmana Čelzija, izgubio 16 bodova. Ali zato na Šaukrosu i čistoj mreži Stouka, laganih 6 poena i malo se vraćam u život. Još kad mi umjesto Džonsona legne Mikel, biće nekih kilavih 30 bodova.