Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. ЏЕКО ЗАВУКО ЈОШ ЈЕДАН ИДЕМООО xD

2. Ако, нека дају петнес комада, а Агуеро нек се шета около и нека се грли с њима кад не може ништа да уради.

Из пуног џака пички, ја сам се за курац у'ватио...

3. Jebote, ako je neko od vas uzeo Dzeka, nije se zajebo.

4. Dade i kurac gol, Peki. :) Nije sve tako sivo :D

5. ево пеки, завуче га и агуеро (:

6. Нема шансе још један да да. Нема теорије! :Р

7. народе одох на стадион да гледам звезду, видимо се око 7 да видим шта је урадила ова моја животиња xD

8. Ne budi proklet :D

9. Ако, нека дају петнес комада, а Агуеро нек се шета около и нека се грли с њима кад не може ништа да уради.

Хахахаха

Богами како кренуло , тешко ћу да задржим прво место.Овај тек сад пустио Мицаха да игра , Силва јес да ради ал се то не види у поенима ... Све наде полажем у Рунија ...
    Ево сад га Харт и примио , крв му јебем ....

10. Aguero uvali foru Saviću :D

11. Само нека сјаји Џеко! :)

Извуче ме човек, јер ми је само Босингва донео неке бодове. Још очекујем и 3 бода као бонус(пута 2).

12. Propast! Kataklizma! Verujem da ću menjati tim skroz, ovi se ič nisu pokazali. :/

13. Ај да чујемо, коме је Џеко као капитен донео више поена него мени цела постава?

14. Ne ide ovo ovako, drpio sam Nasrija dok nije poskupio. Iduće kolo, nova pojačanja, ionako imam viška 1.8m, a niko ne daje golove, jebem ti procjenu. Kad će više LŠ, ovo počelo da smara :D

15. Ма полако , ово је тек треће коло а има укупно 38 кола.Ничија није до зоре горела :))
    По мојој тренутној процени , идеалан тим ћу успети да скрпим за 3 кола.Евентуално 4.
    И јебем те Клеверли да те јебем по сто пута!Овај стварно не рачуна више на Гигса , неверујем .........

16. Polako, Laki, čuva ga za LŠ. U EPL-u se kale ;)

17. Брани га Де Геа!

18. Јој мајко, нема ни курац од овог фентазија за мене. Све погрешни избори играча, још ме и лоша срећа бије. Гол Класнића ме коштао 5 поена, а био је скроз небитан за њих. Гол Тотенхема ме коштао 5 поена, и ево ово сад, 4 поена.

19. Најбољи могући сценарио за мене. Де Геа одбрани пенал, а Волкот да гол. Боље није могло. :)

20. Ajde, šta se žališ, ja sam zbog Klasnića i one gluposti golmana Čelzija, izgubio 16 bodova. Ali zato na Šaukrosu i čistoj mreži Stouka, laganih 6 poena i malo se vraćam u život. Još kad mi umjesto Džonsona legne Mikel, biće nekih kilavih 30 bodova.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.