Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sve poene imam na Runija, Gutijereza i Klasnica. Haos
Ђанфранко брани титулу , ипак је он стари лисац , зна шта ради :))
КОначно и моји да прораде.Руни отац да муне још један ја сам задовољан.
Veliki Vejn! Kapiten! Za sad sam zadovoljan , nedelja me spasila, u subotu sam imao ispod 10 bodova. Sad Runi dva gola, De Gea odbranio penal, Leon Best 2 gola...
И опет иста прича. Манчестер да 6 комада, а јебени Клеверли се шета иза њих и гледа их док пуне мрежу.
Opet Runi 3 komada i asistencija :D!
Па бар ту ћемо бити једнаки , Руни није фактор за одлепљивање између нас... што теби иде уприлог јер су моји подбацили ово коло.
Ma znam to, nego sam ja očekivao da ću da padnem nekoliko pozicija zbog malo poena juče, a ubo sam danas sa Leonom Bestom.
Radili kome Fantasy. Mene ne izbaci odma na početnu nego mi izbaci rezultate?
edit: The game is being updated.
The game is currently being updated. Please try again later when the updated scores / teams will be available.
Auu sto ih napuni Manchester, zalos'.
Ko ima Džeka i Yanga u timu on se razbio od poena! Džeko 4 komada, Yang 2 gola, 4 asistencije!!
edit: I Runija.
мени је џеко капитен xD с опроштењем, нани ми га исто умуво... негде око шездесетог минута ситијеве текме сам изашао из куће, док сам још могао да видим ко ми је колико бодова донео, само на џека сам имао 28 xD
jebote koja najezda na posterima...nisam imao pojma da je bilo 8:2...svaka čast ljudima što su ih imali u timu.
Руни капитен и Џеко мачка... Коначно да и ја мало накупим бодЕва :)
ЕДИТ:
Плус још Беговић није примијо гол :)
Како су ме зајебали Руни и Џеко, дај Раде да будем међу првих 10 после овог кола...
колико је гутјерес узо бодова?
е стварно, шта је ово са њиховим сајтом, ни ја не могу да отворим. све ми нешта виче апдејт је у току
а и мени је Џеко капитен, баш ме интересује колико бодова сам добио на њега
по мојој процени најмање 35 :D
16 за голове, два за минуте, што је дуплирано једнако 36. Плус сутра још 6 зато што је играч меча (3 пута 2).
фиииииии брате мили, доста :-)
Руни : 3 гола , 1 асистенција , минути х 2
12+3+2 * 2 = 34 Руни капитенише! који сам математичар ....