Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Više poena vam doneo Runi i Džeko nego meni ceo tim!!!
А јебо ја и Џека и све који га имали :)) данас се људи ољуштише од поена , Зола узо 81,Обожавалац 71!Пашћу сигурно , ГАД ДЕМИТ!
ЕДИТ: Лупус 85!
Uvek me spasi nedelja, subota mi očajna već treće kolo. Za sada sam zadovoljan kako se stvari odvijaju.
Sa 3 na 13 mesto, 50 poena razlike izmedju mene i prvog. -.-
Kod mene oko stotke.
Са 19. на 5. место. Није лоше, није лоше.
http://www.celluloid-dreams.de/content/images/kritiken-filmbilder/trainspotting/trainspotting-2.jpg
Kod mene s petog na četrnaesto. Propast. Bar mi je svaki član tima doneo neki poen. Ovom prilikom samo da opsujem ove što su imali Džeka i Runija u timu. :)
Meni Runi doneo 38 poena a 72 imam ukupno tako da sam zadovoljan ovim vikendom....sa 34. na 27. mesto al jebiga imam kolo zaostatka pa nisam nezadovoljan :)
са осмог на треће, стижем вас пичкеееее :D
92 поена у овом колу, скок са 18. на 4. место 8)
Шта је сад овом хед ту хед лигом? Не избацује као да су одиграни мечеви?
Ау јебо ме живот. Ја имао по 35 бодова у хед ту хеду са Раде Лацковић Роверсима, и ја направио неке измене и изгубио 4 бода...који сам ретард
Па оно , и није тако страшно како је могло да буде :)) са првог на друго , ал зато првих 5 су у 30 бодова разлике.Биће овде доста промена....
ја сам имао опасан дуел са ред хулигансима, 74-65 за мене, прштало је на све стране :D
Sa 14. na 7. mesto pa pao na 18. lol. Skačem i padam ko ovih dana svetska berza.
Ја се непрестано врзмам око 5. места... По једно-два места горе доле. Сад сам шести, а у хед-ту-хед лиги сам забележио реми, 60 - 60.
успео сам да умувам рунија, куку вама од следећег кола xD
de gea, simpson, bosingwa, huth, barton, jarvis, bale, gutierrez, aguero, rooney, džeko
Sve ću im po spisku ako mi ne poprave reputaciju. Uglavnom, sad menjam samo kad se koji razboli ili bude suspendovan.
Bejl ove sezone ko kurac...propast...Džeko me izvukao i Begović, ostali dobili bodove samo za igranje...katastrofa
Storma objasnila neke stvari.