Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sve ću im po spisku ako mi ne poprave reputaciju. Uglavnom, sad menjam samo kad se koji razboli ili bude suspendovan.
Зајебаваш да си мењала целу поставу или бар већину? И одакле ти пара , мајке ти , да угураш и Џеку и Куна и Рунија?
Menjala većinu, skrpilo se odnekud, odbrana mi jeftina skroz, da se ne bi štedelo na napadu.
Колико бодова те све то коштало?Пошто имаш 1 слободан трансфер недељно , ови остали се плаћају четири бода сваки ...
Uzmeš Wild Card i možeš kolko oćeš...ja odgledam 2-3 kola pa Wild promenim ceo tim jer tek onda vidim kako stvari stoje posle 1-2 transfera po mogućnosti...Sub na kraju 82-68 za tebe 4 boda manje zbog prošlog transfera...
А ако узмем тај вајлд кард да ли губим неке бодове?И то ваљда само једном може да се искористи или мож стално?
Imaš jedan vajld kard koji možeš da iskoristiš bilo kada u toku godine, i imaš jedan koji možeš da koristiš negdje oko nove godine, ta ponuda ti traje oko 2 sedmice, u januaru, tako nešto. Uglavnom, kad to radiš, možeš da promijeniš sve igrače, za dž. Samo što su neki igrači skuplji, a neki jeftiniji, u odnosu na početak sezone. U zavisnosti od učinka, kao što možeš da vidiš u cijenama nekih igrača već sada. Nekima se spušta za, npr. 0.1m, a nekima povećava.
Baš tako ali meni je ista taktika,uvek pogledam prvih par kola vidim ko obećava pa cepnem WILD a posle pomalo menjaš ako neko ispadne iz forme il tako to...
Kako se uzima Wild? Grdne bodove izgubi od transfera.
Kada izaberes koga oces da zamenis, imas take wildcard dole.
Искористио сам вајлд кард ..... јебао сам му дете ,видећемо шта ће да буде ...
4 бода свака
E da, može izmjena da se sačuva za iduće kolo, odnosno da se prenese, pa ako ne iskoristiš izmjenu prvi vikend, onda se dodaje na drugi vikend, pa imaš pravo da napraviš 2 transfera. Ali to je maksimum, ako je ne iskoristiš u drugoj sedmici, gubiš pravo na nju. Maksimalno možeš imati 2 besplatna transfera, znači, ako ti ostane jedan od prethodne sedmice i jedan u tekućem kolu. Pade mi na pamet ovo, a možda neko nije znao.
Vidim da sam ritualno silovao Dzankijeve Urbane Momke, popularnim rezultatom 35-16 u prvom kolu.
Zelim da istaknem da sam zadovoljan igrom svojih pulena. Jos nam fali malo pas igre i malo bolje kamsotovanje po glavama protivnika, ali kapiram da cemo biti na jos visem nivou u narednom kolu.
Ima nekih pitanja, ili da zatvaram konferenciju?
Ja sam bio slobodan, odnosno igrao sam protiv prosječnog broja bodova čitavog kola. I izduvao.
e jebiga, odose bodovi dok ja ukapiram kako wildcard radi. glupan.
фантазери погледајте ово, ако неко прати НБА
Још сад ускоро и ЛШ почиње....
ајде неко да прави тему и за лш? ја сам преузео организацију око НБА, ваљало би да се неко други лати тога :D
спремте се фантазери, сутра следеће коло! дерби х2х лиге, мој фк партизан против хал ситија :D
Мени баш и није јасан тај х2х ал ајде ........
И шта значе сад ове беле звездице у плавим квадратима што су се појавиле код неких играча?