Jao zaboravio sam da ubacim DYERA i Gabidona onog i usro sve,oni rezerve a pocepali ovo kolo,kakav sam osećaj imo al ga nisam realizovao,jebem se u mozak!
Одбрана ми подбацила , сем Смолинга који мало извадио.Средина добра , Класнић уста га јебем , Руни да се није зајебавао као што јесте могло је да буде много боље ...
Kada mi 5 igrača i golman donesu 3 boda, 2 vezna, 4 boda, a u napadu mi se ponište -2 boda Klasnića i 2 kapitenska boda Suareza i onda to dodam na Aguerovih deset, mislim da nikada u ove dvije godine igranja fantazija, nisam imao lošije kolo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jao zaboravio sam da ubacim DYERA i Gabidona onog i usro sve,oni rezerve a pocepali ovo kolo,kakav sam osećaj imo al ga nisam realizovao,jebem se u mozak!
Мислим да нас је Класнич пријатно силовао својим црвеним картоном.
Агуеро неуморан. :)
Jebem ti Dyera i Jagielku. Pokidali ovo kolo, a sedeli mi na klupi. Al zato mi je igrao jebeni Koscielny koji je zavukao autogol!
27 poena za sad, a samo još trojica igraju. Biće ovo slabo kolo...
I Ja sam baš slabo odigrao ovo kolo,nadam se da će ovi iz Mančestera sad na kraju da me izvuku...
После овог кола гледате ми у леђа проверено. И мене сјебо Класнићи, избацио сам Рунару због њега. Ја сам 2. - Инцестоидни.
Runi mi prodao fantasy ovo kolo! :D
Одбрана ми подбацила , сем Смолинга који мало извадио.Средина добра , Класнић уста га јебем , Руни да се није зајебавао као што јесте могло је да буде много боље ...
ЈА САМ ИДАЉЕ ВИЦЕ!
Јеси , док не апдејтују бодове :))
И ОСТАЋУ! лололо
44 poena, valjda ću napredovati malčice na tabeli. :)
Kada mi 5 igrača i golman donesu 3 boda, 2 vezna, 4 boda, a u napadu mi se ponište -2 boda Klasnića i 2 kapitenska boda Suareza i onda to dodam na Aguerovih deset, mislim da nikada u ove dvije godine igranja fantazija, nisam imao lošije kolo.
И опет нисам заменио Агуера за Суарезе као капитена.. Али је зато мој пулен Синклер прорадио.
Opa, treće mesto! Polako se približavam vodećem dvojcu. :D
Ала смо се уједначили сада , разлика измешу места по 7-8 бодова ...
А онај хедтудхед је курчина , ладно нерешено игро ....
ја изгубио од просека, ааааа
Чарлиии! Морао да ради вајлдкард.
Ako neko može da pukne ko ja e onda mu svaka čast. Solidnih 16 poena. lolololol Bruka, jad, čemer, propast...