U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jao zaboravio sam da ubacim DYERA i Gabidona onog i usro sve,oni rezerve a pocepali ovo kolo,kakav sam osećaj imo al ga nisam realizovao,jebem se u mozak!
Мислим да нас је Класнич пријатно силовао својим црвеним картоном.
Агуеро неуморан. :)
Jebem ti Dyera i Jagielku. Pokidali ovo kolo, a sedeli mi na klupi. Al zato mi je igrao jebeni Koscielny koji je zavukao autogol!
27 poena za sad, a samo još trojica igraju. Biće ovo slabo kolo...
I Ja sam baš slabo odigrao ovo kolo,nadam se da će ovi iz Mančestera sad na kraju da me izvuku...
После овог кола гледате ми у леђа проверено. И мене сјебо Класнићи, избацио сам Рунару због њега. Ја сам 2. - Инцестоидни.
Runi mi prodao fantasy ovo kolo! :D
Одбрана ми подбацила , сем Смолинга који мало извадио.Средина добра , Класнић уста га јебем , Руни да се није зајебавао као што јесте могло је да буде много боље ...
ЈА САМ ИДАЉЕ ВИЦЕ!
Јеси , док не апдејтују бодове :))
И ОСТАЋУ! лололо
44 poena, valjda ću napredovati malčice na tabeli. :)
Kada mi 5 igrača i golman donesu 3 boda, 2 vezna, 4 boda, a u napadu mi se ponište -2 boda Klasnića i 2 kapitenska boda Suareza i onda to dodam na Aguerovih deset, mislim da nikada u ove dvije godine igranja fantazija, nisam imao lošije kolo.
И опет нисам заменио Агуера за Суарезе као капитена.. Али је зато мој пулен Синклер прорадио.
Opa, treće mesto! Polako se približavam vodećem dvojcu. :D
Ала смо се уједначили сада , разлика измешу места по 7-8 бодова ...
А онај хедтудхед је курчина , ладно нерешено игро ....
ја изгубио од просека, ааааа
Чарлиии! Морао да ради вајлдкард.
Ako neko može da pukne ko ja e onda mu svaka čast. Solidnih 16 poena. lolololol Bruka, jad, čemer, propast...