Ајде да кажем, уз ризик да убаксузирам. Фино ми иде за сад.
Де Геа тренутно игра.
Компани и Ричардс нису дозволили гол. Босингва асистир'о. Агер није играо зато што га нисам заменио, али уместо њега ће ући Рисе који има 6 поена.
У везном реду, Бејл напокон дао гол. Даунинг никако да уради нешто, само два поена. Таарабт тек игра, рачунам да први пут да гол или барем асистира.
Напад - Агуеро капитенски асистирао, није лоше. Рачунам још бар два поена од њега кад одраде бонусе. Флечер га увалио Ливерпулу, а одиграо само полувреме. Абгонлахор тек игра. Фино, у сваком случају. Од сваког по нешто.
52 бода и имам још само неког из Норича да ускочи уместо Рунија, само је питање хоће ли уопште играти. А Бушидо има 51 и има да одлуче неки бонуси или шта већ.
Да га јебем , одрадио сам 2 плаћена трансфера и исапо добар дечко , препустио Сторм друго место ..... бар за сад ....
Ja uglavnom kad odrađujem transfere koji nisu besplatni gledam da bude po jedan4 pona mi nekako razumljivo...
Напокон Бејл неке бодове да донесе. :)
Џеко куроња није знао де бије данас , од како сам га довео само једну асистенцију имо , а данас 1 бод .... јебем га уста ....
Dobro je sto Runi igra da mi bar on donese neke bodove -.-
Ja slepac zaboravio da ubacim Nania u timu kola! O jebem te živote propalico!!!
Ајде да кажем, уз ризик да убаксузирам. Фино ми иде за сад.
Де Геа тренутно игра.
Компани и Ричардс нису дозволили гол. Босингва асистир'о. Агер није играо зато што га нисам заменио, али уместо њега ће ући Рисе који има 6 поена.
У везном реду, Бејл напокон дао гол. Даунинг никако да уради нешто, само два поена. Таарабт тек игра, рачунам да први пут да гол или барем асистира.
Напад - Агуеро капитенски асистирао, није лоше. Рачунам још бар два поена од њега кад одраде бонусе. Флечер га увалио Ливерпулу, а одиграо само полувреме. Абгонлахор тек игра. Фино, у сваком случају. Од сваког по нешто.
26 poena. Slabo skroz. Možda pređem 30 kad se sve sredi. Jebem mamicu Runiju, i tako...
Ма Руни није фактор уопште сви га ионако имамо ....
Али немате сви Стивена Флечера и Јорна Арнеа Рисеа. :Р
Našo Runi da se povredi. Slabo, ali od prošlog kola ne može da bude gore.
52 бода и имам још само неког из Норича да ускочи уместо Рунија, само је питање хоће ли уопште играти. А Бушидо има 51 и има да одлуче неки бонуси или шта већ.
de Gea
Clichy
Kaboul
Dunne
Agger
Ramires
Bale
Obertan
van Persie
Aguero ©
Agbonlahor
O'Hara
58 za danas!
Имаћу 40 и одбиће ми 8 због трансфера , што значи пад на листи на , одприлике 4. место ....
Za sada i dalje 10 bodova bežim drugom, mada, ja mislim da ne može gore od ova dva kola... Od sledećeg kola se vraćamo u formu!!!
Pala na peto mesto. :(
45 i skok na drugo mesto, doduše ostao mi samo još Nzogbia...
Dižemo se iz pepela. Ajmo volovi! Zima dolazi!!
ја не разумем како сам добио бодове на агбонлахора за асистенцију кад је вила дала гол из пенала... шта, њега скрљали? xD
Њега скрљали, управо сам дошао да кажем то. :)