мене одбрана извукла ово коло... у х2х противник, не знам ко је, извршио 4 трансфера и сам себе победио, на томе му хвала, омогућује ми да избијем на друго или треће место, мрзи ме да рачунам гол разлику (:
Фентси нема смисла без Рунија :)) Заправо тек сад ће се направити већа разлика када га нема у свим тимовима.Кога ћете да ставите место њега или га држите на клупи?
И јебем им мајку ,како то да на екрану пише да има играч вредност од , на пример , 9.7 милиона а кад уђеш на информације има 10 милиона , а на трансферима ти рачунај 9.7?
И јебем им мајку ,како то да на екрану пише да има играч вредност од , на пример , 9.7 милиона а кад уђеш на информације има 10 милиона , а на трансферима ти рачунај 9.7?
For example, if you buy a player for £8.3m and when you transfer him his price is £9.0m, his selling price will be £8.6m.
Joj, Remzi i Elmohamadi mi na klupi, a ubacio onaj ludak Mikela i Ivanovića. Sjeba me Viljaš Boaš skroz, al ne bunim se. Dobro kolo. Kao što sam rekao ranije, dižemo se sa dna!!
joj da, hed tu hed, sad ću i ja da vidim s kim sam igrao. Sube, pa ubacio trener Čelzija Mikela i Baneta u igru, a da nije imao bih još 10ak bodova više. Jebeni Čelzi, mora uvijek da primi jedan šugavi gol, ali me Redsi izvukli :D
Па да Манћини и сер Алекс нису експериментисали са поставама било би доста боље ,а овако ... 21 поен а имам још само 2 у првој и 2 на клупи да одиграју.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ја сам вам кобјаснијо ово коло лололо. 3. сам тренутно. Чекам само Брауна сутра да донесе неке бодове.
мене одбрана извукла ово коло... у х2х противник, не знам ко је, извршио 4 трансфера и сам себе победио, на томе му хвала, омогућује ми да избијем на друго или треће место, мрзи ме да рачунам гол разлику (:
Јебено 4. место , што кад се узму у обзир трансфери и није тако лоше.Трећи ми бежи 1 бод , а први 8 бодова.
Ин д нехт раунд ,ај коминг ту гет ју!
Na h2h sam prvi i JEBEM!!! A na klasiku 11, jebem ti povredjenog Runija, da je on igrao bio bih prvi
Vratih se na treće mesto, zahvaljujući Letkiju. :D A na h2h se popeh na fino četvrto mesto. :)
Најбоље коло до сад, скок на два 13. места, баксуз :)
Бушидо, добродошао у клуб победивих. :П
Фентси нема смисла без Рунија :)) Заправо тек сад ће се направити већа разлика када га нема у свим тимовима.Кога ћете да ставите место њега или га држите на клупи?
For example, if you buy a player for £8.3m and when you transfer him his price is £9.0m, his selling price will be £8.6m.
на обе сам шести (:
Joj, Remzi i Elmohamadi mi na klupi, a ubacio onaj ludak Mikela i Ivanovića. Sjeba me Viljaš Boaš skroz, al ne bunim se. Dobro kolo. Kao što sam rekao ranije, dižemo se sa dna!!
Jes, al kad se Rudonja vrati.
црни дубе шта си дао овима? јууу колико поена, ја само 35 :D ипак довољно да тучем сторму :Р
joj da, hed tu hed, sad ću i ja da vidim s kim sam igrao. Sube, pa ubacio trener Čelzija Mikela i Baneta u igru, a da nije imao bih još 10ak bodova više. Jebeni Čelzi, mora uvijek da primi jedan šugavi gol, ali me Redsi izvukli :D
Sub Fokuse, čista sreća! Moji igrači su imali kijavicu, a i ja sam bolesna!!!
Stormo, samo te čekam, da mi dođeš na gostovanje :D
ја исто болестан, али сам хтео да будем џентлмен, да се не вадим на такве фазоне :Р (:
auuuuuuu, jel ne moze da se prijavi :P :D
Ипак други ,Обожаваоче држ се , спремам тактику кроз целе ове две недеље.
ЕДИТ :ааааа ладно ми само 1 бод бежиш :))
Па да Манћини и сер Алекс нису експериментисали са поставама било би доста боље ,а овако ... 21 поен а имам још само 2 у првој и 2 на клупи да одиграју.
CITAT auuuuuuu, jel ne moze da se prijavi :P :D TATIc
Jel mu pustio neko kodove...jesi li još zainteresovan?
Ja sam prso na ovom, ali promeniće se :)