Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Јеа!Вратио сам се на трон!

2. jea, medju zadnjima

3. Ja sam i dalje iza plavih zgrada i Obilića! Ali vas stižem u sledećem, opušteno.

4. Jbt,ladno sam imao najvise bodova,i igram sa jednim od dva lika koji su imali identican broj ovo kolo,u head to head... -.- Katastrofa kolo,niko iznad 40 bodova..

5. Evo ja sastavio neki tim, potrosio boga oca bodova. Valjda ce ovaj uspeti.

6. Лоло , у х2х изгубио али у лиги ,,,,,, и даље ме желе!

7. народе, да ли сте свесни да је Просек први у х2х лиги? ИМА ТРИЕС ЧЕТРИ КОЊА У ЈЕБЕНОЈ ЛИГИ И СВИ ДО ЈЕДНОГ СМО ИСПОД ПРОСЕКА XD

8. Fala kurcu i ja jedne nedelje da pokidam,tj da mi napadaci donesu neke bodove... Sad sam zlatna sredina. :)

9. Aj kad si već tu, de vidi i meni koji sam. Ne da mi se da se sada idem logovati i tako to.

10. Odma ispod mene,26. :D

11. Пеки мармелада и Обожавалац покидали ово коло , Демба Ба јебени ме ладно скинуо са трона ...

12. Koliko ima kola do kraja?

13. Само још 28 :))

14. Taman da vas stignem. Fino sam ovo kolo uzeo bodova. Ovako nastavim i TITULAAA TITULAAAA

15. Sa četvrtog na prvo! Idemo!

16. Добар сам, јесте да ризикујем тиме што сам то рекао да убаксузирам, ал' ајде. Друго место у класичној и делим прво у 1 на 1 лиги. Да није Компани добио црвени, преседео би недељу дана на трону, ал' ајде.

17. ја застао мало оца вам јебем, имао сам катастрофално коло а ви сви одрали :С

18. Ja iz kola u kolo sve gori i gori. Ne mogu da predjem 30 poena. Au u kurac. Ko ga jebe. Bice bolje sledece kolo.

19. после једног усраног кола сам издоминиро, да вам покажем де се телад везују! :D

20. Svakog kola, u svakom pogledu, sve vise napredujem...Masovni treninzi,hiljade i hiljade sklekova,trbusnjaka...konacno krecu da se isplacuju...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.