Jbt,ladno sam imao najvise bodova,i igram sa jednim od dva lika koji su imali identican broj ovo kolo,u head to head... -.- Katastrofa kolo,niko iznad 40 bodova..
Добар сам, јесте да ризикујем тиме што сам то рекао да убаксузирам, ал' ајде. Друго место у класичној и делим прво у 1 на 1 лиги. Да није Компани добио црвени, преседео би недељу дана на трону, ал' ајде.
Јеа!Вратио сам се на трон!
jea, medju zadnjima
Ja sam i dalje iza plavih zgrada i Obilića! Ali vas stižem u sledećem, opušteno.
Jbt,ladno sam imao najvise bodova,i igram sa jednim od dva lika koji su imali identican broj ovo kolo,u head to head... -.- Katastrofa kolo,niko iznad 40 bodova..
Evo ja sastavio neki tim, potrosio boga oca bodova. Valjda ce ovaj uspeti.
Лоло , у х2х изгубио али у лиги ,,,,,, и даље ме желе!
народе, да ли сте свесни да је Просек први у х2х лиги? ИМА ТРИЕС ЧЕТРИ КОЊА У ЈЕБЕНОЈ ЛИГИ И СВИ ДО ЈЕДНОГ СМО ИСПОД ПРОСЕКА XD
Fala kurcu i ja jedne nedelje da pokidam,tj da mi napadaci donesu neke bodove... Sad sam zlatna sredina. :)
Aj kad si već tu, de vidi i meni koji sam. Ne da mi se da se sada idem logovati i tako to.
Odma ispod mene,26. :D
Пеки мармелада и Обожавалац покидали ово коло , Демба Ба јебени ме ладно скинуо са трона ...
Koliko ima kola do kraja?
Само још 28 :))
Taman da vas stignem. Fino sam ovo kolo uzeo bodova. Ovako nastavim i TITULAAA TITULAAAA
Sa četvrtog na prvo! Idemo!
Добар сам, јесте да ризикујем тиме што сам то рекао да убаксузирам, ал' ајде. Друго место у класичној и делим прво у 1 на 1 лиги. Да није Компани добио црвени, преседео би недељу дана на трону, ал' ајде.
ја застао мало оца вам јебем, имао сам катастрофално коло а ви сви одрали :С
Ja iz kola u kolo sve gori i gori. Ne mogu da predjem 30 poena. Au u kurac. Ko ga jebe. Bice bolje sledece kolo.
после једног усраног кола сам издоминиро, да вам покажем де се телад везују! :D
Svakog kola, u svakom pogledu, sve vise napredujem...Masovni treninzi,hiljade i hiljade sklekova,trbusnjaka...konacno krecu da se isplacuju...